Boeken en publicaties

Keek van de week 20-06-2018

Zagen door de gemuteerde waarheden...

…omdat het meer dan nodig is en blijft!!!

We lichten alvast een tip van de sluier wat tijdens de komende Bilderberg meeting in Turijn zal worden besproken!! :

Het ‘post- waarheid’ tijdperk en ‘nepnieuws’

De discussie over het ‘post- waarheid’ tijdperk gaat natuurlijk over ‘nepnieuws’, wat in de ogen van de Westerse elite alle blogs, websites, meningen en topics zijn die niet overeenkomen met de gewenste politiek- correcte versie die de officiële media al jaren verspreiden.

Daarvoor is het van belang om het steeds verder wegzinkende vertrouwen in de reguliere media te herstellen. De koers die tot nu toe in Europa wordt gekozen is er een van het met almaar harder wordende maatregelen onderdrukken van vrije, onafhankelijke en alternatieve media, zodat de burgers enkel nog de door de elite gedicteerde pro-Brusselse, pro -islamitische en anti-Russische propaganda te horen en lezen krijgen. De hoop is dat hierdoor het verzet van de Europeanen tegen het rechtstreeks tegen hun belangen in werkende establishment vanzelf zal verdwijnen.

Hoe volwassen is de poliziek… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10345416/alleen-een-nieuwe-crisis-als-alles-tegenzit …werkelijk, Kees!!!

Spoedig zal blijken… https://tinyurl.com/yb5fvm6p + reacties… De centrale banken in de wereld willen de illusie wekken hun "balance sheets" weer af te bouwen.

Dit is natuurlijk onmogelijk. De hele wereld is verslaafd geraakt aan gratis geld. De verslaving is zo groot dat afkicken onmogelijk is geworden. Als ze het wel gezamenlijk gaan doen zal de markt gaan "front runnen" net zoals ze hebben gedaan toen Draghi zei "What ever it takes". Dat zal de marktrente binnen no time omhoog jagen en het financiële systeem onderuit halen. Hierop zal de volgende stap weer QE4, QE5 en vervolgens helicopter geld zijn. Dan staan we aan de vooravond van een Venezuela scenario. Het systeem was reeds in 2008 overleden maar sindsdien kunstmatig aan de beademing gehouden. De centrale banken hebben zich hiermee in een hoek geschilderd waaruit geen weg meer terug is.   …dat dit onmogelijk zal zijn, dus wensdenken!!!  

Één groot nieuw 020?... https://tinyurl.com/y8zannyw …Nee, dank je!!!!

Geldwolven op afstand… https://tinyurl.com/y7g4j7m8 + reacties… Rustig failliet laten gaan. En dan de VAB (de franchisenemers) de failliete boedel laten overnemen, en de HEMA- zaken weer behartigen zoals het hoort.

Het is dit stupide bedrijfsmodel, waarbij geldwolven - op afstand - de dienst uitmaken in een bedrijf, dat op de helling moet. Zo is het Nederlandse bedrijfsleven niet groot geworden, maar het wordt juist een stuk kleiner daardoor. Hoeveel Nederlandse winkelketens zijn al niet gesneuveld, doordat ze in buitenlandse handen geraakten, en in de crisis door buitenlandse moneymakers de nek werden omgedraaid?

De Nederlandse belastingbetaler mag opdraaien voor de uitkeringen, en de consument mag het voortaan doen zonder HEMA, Kijkshop, MyCom, Dixons, Free Record Shop, Harense Smid, V&D, Perry Sport, Miss Etam, Manfield, Mexx, DA Drogist, Schoenenreus, Halford's, Siebel, Dynabyte, De Block.   We leven al jaren in de tijd van "de aandeelhouder". Voor deze gaat alles aan de kant, wordt het verkocht of uit elkaar getrokken en in delen verkocht. Zolang er maar een handje vol mensen/instanties heeel veel aan verdienen. Mensen en banen maakt niet uit, gooi de dividendbelasting omlaag, bonussen vrij, BTW omhoog enzovoorts en zo verder. Zoek even het lijstje op van oer-Nederlandse bedrijven dat of failliet is of al lang niet meer in Nederlandse handen is, dat is schrikken. En de HEMA volgt want dat willen de Britten niet meer.

Maar goed, daarvoor mogen we iedere 4 jaar naar de stembus en kiezen we daar klaarblijkelijk voor. Alles privatiseren en dan zo snel mogelijk verkopen aan het buitenland. Eenmalig geld binnenhalen en de problemen oplossen door de verliezen op de hele bevolking te verhalen. De aandeelhouder wint altijd. HEMA, succes! …is de juiste constatering!!!

En over geldwolven…   https://tinyurl.com/y7qcbfcx …deze onfrisse tante met criminele connecties in het verleden én het heden met George Soros, gesproken!!!

Over de overbodigheid van de “rekenkamers” …   https://tinyurl.com/yacweccn …+ reacties…   Het CBS produceert cijfers die op verschillende manieren kunnen worden geïnterpreteerd. Dit overheids orgaan is volgens mij geheel overbodig geworden. Alle cijfers van het CBS heeft zijn bedenkingen en zijn ongeloofwaardig. Inflatie betekent dat je voor hetzelfde geld minder kunt kopen. Alleen als je loon met hetzelfde % stijgt, kun je hetzelfde kopen als voorheen. Veel mensen hebben echter niet door dat ze er bij een loonsverhoging niets bij krijgen. De inflatie verdoezelt dat je niets opschiet met een loonsverhoging in % dat hetzelfde is als de inflatie %. Dus in koopkracht gaan we er dus niet op vooruit wat het kabinet wel beweert? Klopt helemaal. Ze doen de inkomstenbelasting omlaag, maar andere belastingen weer omhoog. Netto wordt je loon iets hoger, maar het bedrag dat je aan allerlei belastingen betaalt zoals BTW en accijnzen is weer hoger. Dus het komt neer op lastenverzwaring met behulp van een rookgordijn doorvoeren. Ik had met felle bewoordingen willen reageren op dit artikel maar zal dat niet doen. Als reden geef ik aan, dat commentaar op het beleid van dit rariteitenkabinet nutteloos is. Dit kabinet steunt aan alle zijden de rijken die prijsstijgingen niet merken in hun beurs. Deze groep gaat er ook altijd het meest op vooruit. Met loonstijgingen, belastingvoordelen en andere douceurtjes van deze regering. De grootste groep van mensen betaalt het gelag. En zolang veel mensen thuisblijven bij verkiezingen zal de VVD blijven zegevieren en net als andere dictatoriale structuren in deze wereld zullen zij enkel opkomen voor de rijken en alleen zeggen dat ze sociaal zullen optreden. Maar dat zeggen ze enkel in verkiezingsstrijd en komen het niet na. Ik wacht nog steeds op die 1000 euro voor iedere werkende, die Rutte heeft beloofd.

Ik probeer dit, en andere stijgingen, te rijmen met de regering die zei voor lastenverlichting te gaan. Zo gaat ook de BTW van 6 naar 9 procent en stijgen ook de zorgkosten.

Prijsstijging van vakantiehuisjes valt niet onder lastenverzwaring.... BTW stijging wel. Omdat ziektekosten via verzekeringsmaatschappijen lopen, redt de regering zich er uit door te zeggen dat het niet onder "lasten" valt omdat het niet van de overheid komt, de verzekeringsmaatschappijen bepalen immers de premie. En zo kom je met wat creatief rekenen toch nog op een lastenverlichting uit. Daar wordt mijn portemonnee niet veel wijzer van, helaas. …en de gehanteerde trucs die we zo onderhand wel doorhebben!!!

We kunnen alle… https://tinyurl.com/yasd5a89 …+ reacties… Ze worden dom gehouden en kunnen dat zelf niet helpen, ze worden bedrogen en weten niet (meer) wat waarheid is, ze geloven hun ‘leiders’ tegen beter weten in omdat ze bang zijn dat er anders anarchie komt, iets dat hen keer op keer als dreigement voor hun neus wordt gehouden. Zoals de bijstand gebruikt wordt om de werkende massa alles te laten slikken, liever een later pensioen en een dag langer doorwerken dan protesteren, het werk neerleggen, om wellicht in de bijstand terecht te komen en dan de huur of hypotheek niet meer te kunnen betalen. We zijn allemaal van alle kanten tot slaafse consumerende geldaanbidders gemaakt, vanwege alle leuke dingen die je met geld kan doen en waar een grote meute vandaag de dag niet meer zonder kan, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Daar ligt helaas de reden van hun stupiditeit, hun reden bij uitstek om niet te willen zien, lijkt mij. Begrijpelijk als je (voor een groot deel) door Kok aangemoedigd als miljonair bent gaan leven maar geen miljonair bent dus alles op de pof moet doen en daarmee gevangene van de bankiers en hiermee weer van onbetrouwbare politici en de werkelijke miljonairs die vervolgens nog meer van je gaan eisen. Een vicieuze cirkel dus. En daar komt bovenop dat er vanaf de jaren zeventig (Den Uyl) geen echt socialisme meer bestaat, maar salon- carnaval- lifestyle- en bakfietssocialisme en meer van dat soort Kennedy/Clinton/Obama prietpraat, waar niemand iets aan heeft behalve de veel verdienende oplichters zelf, die zich graag als Messias aanbieden. …reLIEGies missen als kiespijn!!!!

Dit sujet loopt al tegen de negentig aan… https://tinyurl.com/yct7r2sa + reacties…dus het wordt hem aangaande hoog tijd dat ie in z’n graf pleurt!!!!

29 01

Daar is ie weer… https://tinyurl.com/yb4pn5tz …+ reacties… de lijst van kakkerlakken uitgenodigd voor de… https://tinyurl.com/yavktebw https://tinyurl.com/y9zzyu7w …Grote Schimmigheids Vergadering!!!!

29 02

Het gaat VerNEEderigNSBland weldra… https://tinyurl.com/y86osksy …nog dun door de broek lopen!!!

Wat zullen ze daar in Brussel…   https://tinyurl.com/y8fmbpw2   https://tinyurl.com/ybmr3q5l …koppijn gaan krijgen!!!

In de alomtegenwoordige neoliberale hel… https://tinyurl.com/y8qayaee …staat het vinden van een goede werkgever gelijk aan het zoeken naar een speld in een hooiberg!!!

De divident kwestie blijft de gemoederen bezighouden, Memogate:

NOS Teletekst 113 07-06-2018

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Kamer: uitleg over Shell en dividend

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

De Tweede Kamer wil dat het kabinet opheldering geeft over een artikel van Follow the Money,waarin staat dat Shell meebetaalde aan een onderzoek over het

schrappen van de dividendbelasting.  

Premier Rutte sprak in april in de Kamer over een "partijstuk" van de VVD, waarin de afschaffing werd onderbouwd.

Dat stuk is deels gebaseerd op een oud onderzoek van de Erasmus Universiteit waaraan Shell 3 ton betaalde.        

Het oliebedrijf laat weten dat het de administratieve afhandeling deed en dat VNO-NCW de opdrachtgever was.De kosten werden volgens Shell gedeeld met DSM  

Unilever,Philips en AkzoNobel.        

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

De lobbycratie VerNEEderigNSBland… https://tinyurl.com/y6vkvbrl (voor de “onvolprezen” Prutte is het louter een “geloof”!!!)   https://tinyurl.com/yb9u4l26 …volledig ter dienst staande van de multinationals!!!   https://tinyurl.com/yalbhjkh + reacties.. Shell en consorten zijn blijkbaar zo machtig dat zij via een zogenaamd wetenschappelijk rapport het kabinet zo ver kunnen krijgen dat de dividendbelasting wordt afgeschaft. Conclusie: wij worden niet geregeerd door een regering, maar door de multinationals. Toevallig is economie een wetenschap, maar dat weet je alleen als je het studeert, of uberhaupt op de universiteit zit. Nee vriend, economie kun je geen wetenschap (meer) noemen zolang die “universiteiten” de neoklassieke vorm daarvan blijven prediken!!!

Maar we moeten vooral vertrouwen blijven hebben..   https://tinyurl.com/yaop5fpb …in het gros der polizieke onrendabelen- de psycho- sociopaten, misantropen, dieven en fraudeurs die ook nog eens hun malversaties plegen te ontkennen en gedegen journalistiek onderzoek wegwuiven !!!

“Welkom”… https://tinyurl.com/ybf66onu …in de neo- DDR !!!  

Ja, complete… https://www.bnr.nl/podcast/ben-van-der-burg/10345588/huizenzeepbel-echt-niet … waanzin regeert de dag van vandaag!!!

Het grote gros van het volk wil immers liever… https://tinyurl.com/yao3tnpy … brood en spelen!!!

29 03

Hoi… https://tinyurl.com/y96twlc6 …we komen!!!

29 04

Ja, wat moet je hier nou nog…   https://tinyurl.com/y7frczlf …aan toevoegen!!!

Hun gebeden worden verhoord… https://tinyurl.com/yc8ferzl …en weldra zijn ze hier in de meerderheid!!!

De huismus…   https://tinyurl.com/ybqb73k5 …terug van weggeweest!!!

Ziehier de kwalijke impact… https://tinyurl.com/ya6sove2 + reacties …van overprodukie/consumptie!!!

De betonrot…   https://tinyurl.com/yb8nygm2 …in onze “samenleving!!!

Helder, klip en klaar… https://tinyurl.com/ybs6ystc …en behoefd dus geen verder betoog!!!

De dodelijke wurggreep van de EUSSR… https://tinyurl.com/y7qn6mo7 …die natuurlijk maar al te graag blijft verkondigen dat alles… https://tinyurl.com/y966wqu6 …“goed” blijft gaan!!! En herkennen we dit facet… Bij het creëren van arbeidsplaatsen lijkt Rajoy meer succes te hebben gehad. Dit is bereikt door wat eufemistisch “verbetering van de randvoorwaarden” heet. Dat wil zeggen verslechtering van de arbeidsvoorwaarden, toestaan van lagere lonen, versoepeling van het ontslagrecht. Het creëren van deze slecht betaalde arbeidsplaatsen hangt echter samen met de bredere economische ontwikkeling: Er zijn weer miljoenen serveersters en bouwvakkers nodig.     …maar niet al te goed!!! Juist, PRECIES zoals dat in VerNEEderigNSBland plaatsvindt immers WIJ dienen hierin als GIDSLAND en Macron is druk bezig in Frankrijk de Loi Travail te implementeren die EUSSR breed zal gaan gelden!!!!!

Dit waardeloze “kabinet” …   https://tinyurl.com/yddowfyh + reactie   https://tinyurl.com/y8wrsjna + reacties …dient zo snel mogelijk onschadelijk te worden gemaakt!!! En wie is er weer leidend in het doordrukken van deze idioterie en fungeert aldus voor de EUSSR als gidsland? Juist, VerNEEderigNSBland!! Eerst was er de liberalisering van de Postmarkt, vooral voor PostNL totaal mislukt, vervolgens kwam er de sloop van wat zich nog “arbeidsmarkt” durft te noemen en we zien de rest van Europa snel volgen; Duitsland Harz IV, Spanje..Frankrijk Loi Travail   …en nu na het complete debacle van de “Energiewende” in die Heimat gaat VerNEEderigNSBland ons van het gas afkoppelen!!!

Langzamerhand komt de “best opgeleide generatie”, de generatie genaaid oftewel de Millennials… https://tinyurl.com/yagkeky2 …er ook achter hoe het hedendaagse leven in de dictatEUr zich voltrekt!!!

Buigen naar de wil van…   https://tinyurl.com/y92moaqm …Keizerrijk Multinational !!!!

De VS weten wel…   https://tinyurl.com/yb6w7b4c …wat “goed is voor de mensen”!!!

De Lobbyclub Multinational en Prutte… https://tinyurl.com/y72fhorn https://tinyurl.com/yawwa92k …we gaan er beslist nog meer kleuren stront van zien!!!

29 05

Angst is altijd een slechte raadgever… https://tinyurl.com/y9pp4uf7 …en in dit geval dient het louter om je eigen SLAVERNIJ in stand te houden door

29 06

HEN die daar belangen bij hebben!!! https://i0.wp.com/www.dlmplus.nl/wp-content/uploads/2017/12/onsgeldopdebankisnietmeervanons1.jpg?resize=225%2C300&ssl=1 Maar het ziet er naar uit… https://tinyurl.com/ycepafy6 …dat het gezwel gewoon door zal blijven etteren!!! En denken we nou werkelijk dat van het volgende… Denk aan rigoureuze regulering, een streng overkoepelend toezicht, stevige kapitaalbuffers, de ordentelijke afwikkeling van banken die in de problemen komen, en de tussenkomst van de centrale bank. Ik denk dat het debat zich beter daar op toespitst. …ooit serieus iets terecht gaat komen!!! En zoals verwacht hebben de mensen aldaar… https://tinyurl.com/yco7fv7j … zich bang laten maken.. Schulden, verwacht ook niet anders van de politiek, bankenschuldenpropaganda Schulden maken mensen, is de boodschap, schulden, heel veel schulden!!!

Uw liefhebbende overheid… https://tinyurl.com/y8waek4r …heeft immers het beste met u voor!!!

Regeldruk van bovenaf door de onrendabelen… https://tinyurl.com/y9e5b6zk + reacties…Waarom worden oplossingen altijd gezocht in bureaucratie en regeltjes? Het is bekend dat vertrouwen geven het beste werkt, maar ja dat is niet goed meetbaar en dus eng voor de bestuurders. Minder bestuurders is daar dan weer het beste antwoord op.   …is de grootste ziekte in dit land!!!

Een dikke middelvinger naar EUSSR “ Wir Schaffen Das beleid”… https://tinyurl.com/ycp28nrz + reacties Veel te laat natuurlijk, maar Italië lijkt eindelijk wakker te zijn geschud door de catastrofale gevolgen van massa immigratie. Wanneer volgt Nederland? Dit wordt een serieus probleem dat waarschijnlijk op den duur het einde zal betekenen voor de EU. Kan me goed voorstellen dat landen het beu zijn en geen vluchtelingen meer opnemen. De enige optie is opvangen in de omgeving en direct ontwikkelingshulp stoppen, daar dit toch in de zakken van de dictators verdwijnt!…én naar de klaarblijkelijk niet kapot te trappen kakkerlak George Soros die zichzelf “filantroop” waant!!!

Angela Merkel: “We moeten het geweld van migranten accepteren”

En daarom wordt het allerhoogste tijd…   https://tinyurl.com/y96ap24r…dat ook zij het veld gaat ruimen!!! De hoofdschuldige is de EU, die met de Arabische landen de afspraak maakte voor een VRIJE moslimimmigratie naar Europa , terwijl bovendien de EU ‘respect voor de islam’ (niet voor het christendom!) garandeert! En dat.. https://tinyurl.com/y7l2tr6n …is inderdaad een feit!!!

We hebben uiteraard niets geleerd… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10345526/grote-verhalen-voor-de-publieke-tribune …verkoop is nu, de problemen zijn voor straks!!!

“Onze” cast of idiots… https://tinyurl.com/yazul2t5 + reactie …in actie!!!

Trump is… https://tinyurl.com/y7hh7kfx + reacties… anti (links) poliziek correct establishment!!!

En natuurlijk komen we weer aan op datgene… https://tinyurl.com/y7qfynlm + reactie …wat NIET meer van ons is!!! Kan het gros der zzp’ers en jongeren met flexbaantjes dat allemaal wel behappen? Zal er dan nog hieromtrent… https://tinyurl.com/y93p2orp https://tinyurl.com/y9jkvr27 …tot inspraak gekomen kunnen worden als je ziet (o.a. in ‘Zwarte Zwanen’!!) hoe het er tegenwoordig in de demoFARCIE/dictatEUr aan toe gaat waar ook de pensioenwereld in opgesloten zit (niet dat de bestuurders daar slechter van worden overigens)!!! We zullen maar niet te veel hoop koesteren… https://tinyurl.com/y9t2v552 …dat de doelgroep werkenden voor pensioen en gepensioneerden hier beter uit gaan komen!!!

Neoliberalisme/marktwerking… https://tinyurl.com/y7fcyyhu …gezond voor psyche, lijf, leden en… waterhuishouding – SIC !!!!

Gegokt… https://tinyurl.com/y9b232pvhttps://tinyurl.com/yc7scwqu …en verloren en met dat ‘doorstarten’ …weten we zo onderhand wel hoe datgaat aflopen!!! Laten we dan gelijk maar even verder kijken… https://tinyurl.com/yap8n2on   https://tinyurl.com/ydgrmtjl …hoe fantáááástisch het allemaal wel niet gaat!!!

Door de VS gefabriceerde LEUGENS… https://tinyurl.com/ycke8xuv   https://tinyurl.com/y8ry4hz8 …niets is natuurlijk vreemd in het tijdperk van de GEMUTEERDE waarheden!!! En laten we dan maar zwijgen over het feit dat als Libië was gebleven zoals het was, we nu niet met de massale immigranten stroom in Europa zouden zijn opgescheept!!!

Neo- feodalisme, neo- middeleeuwen met neo- … https://tinyurl.com/ycraqp3c + reacties… kruistochten, kenmerkend voor het tijdperk waarin Erdogan leeft!!! Elsevier: ‘Sluiten moskeeën opmaat naar kruistochten’ Oostenrijk gaat nu niet Jeruzalem bevrijden van de moslims maar zichzelf.

We weten het inmiddels maar al te goed… https://tinyurl.com/y7fe9bsv …dat onrendabele nietsnutten gespeend van wat voor capaciteiten dan ook immer en altijd aan een mooi baantje geholpen dienen te worden en dat terwijl…voor het gros hier in het land.. https://tinyurl.com/y9xyjlu3 …de ketenen der draconie immer strakker worden aangedraaid… waarbij bovendien… https://tinyurl.com/y845rbsx …de ouderen sowieso niet meer in tel zijn !!!

En over compleet irrelevante nietsnutten gesproken… https://tinyurl.com/y83luapz …maar voor de “elites” zijn dit soort jokers dé gewenste afleiding om het gros der slaapschapen zoet in hun hok te houden!!!!

Als dat gebeurt… https://tinyurl.com/ydhfn3gs …+ reacties… dan stort het hele zaakje zo in elkaar, immers die “groei” is louter gebaseerd op gebakken lucht!!!!

Again.. https://tinyurl.com/y7rjocsu …BE WARNED!!! Geen kans meer tegen de wereld der GEMUTEERDE waarheden gedicteerd door de links poliziek correcte globalistische “elites” en hetzelfde geldt natuurlijk voor heel het westen inclusief de EUSSR!!!

En vooral West- Europa…   https://tinyurl.com/y7s5oqk5 …+ reacties… Voor degene die wel wakker zijn wordt de wereld met de dag grimmiger en ook wij worden slachtoffer, omdat de rest ervoor kiest te blijven "slaapwandelen". Ik heb me al neergelegd bij Eurabia want ik zie dagelijks hoe de mensen gehypnotiseerd lijken en overal intrappen. Ik heb geen tot weinig vertrouwen in het IQ van de gemiddelde mens en ben hier nu al mede slachtoffer van. Zo onafhankelijk als mogelijk proberen te blijven en de natuur opzoeken, daar voel ik me nog gelukkig en hopelijk ben ik er niet meer als het uit de hand loopt. Mag de kudde in zijn eigen gecreëerde hel achterblijven. Beetje pessimistisch misschien, maar ook erg realistisch. Behalve de kudde, die zullen me wel hopeloos pessimistisch vinden. …slaapt dus gewoon door met VerNEEderigNSBland voorop in de diepste slaap!!!...en het loopt op rolletjes om de mens om te turnen… https://tinyurl.com/y8jyqa6d + reacties …tot zombies !!! (DARPA’s opstarten van Facebook!!)

Dit zijn de nieuwe verhoudingen… https://tinyurl.com/y86cnjhu …+ reacties…Typisch nieuws wat in de MSM fijntjes overgeslagen wordt. Opvallend ook hoe Trump hier in zowat elke bron de schuld krijgt van het mislukken van de G7. Nu begrijp ik ook weer beter waarom Frankrijk door inzet van die verrader van een Macron ‘ nepnieuws ‘ wil gaan verbieden. Zogenaamd omdat het fijne heertje er ook last van had tijdens zijn campagne. Dat daarmee feitelijk de Fransen door lepe manipulatie er finaal intrapten en een Eurofiele verrader kozen is ook iets waar bijna niemand echt in wil geloven.

We worden niet alleen op sociaal en financieel terrein regelrecht bedrogen er is bijna niemand die je gelooft als je de toekomst schildert. Een toekomst waarin uiteindelijk te laat de vlam in de pan gaat. Het wemelt op dit moment van de spraakmakende voorbeelden waarin duidelijk wordt dat de mensen in heel Europa compleet niet door hebben wat er werkelijk speelt.

https://www.telegraaf.nl/video/2150226/eerdmans-is-witteman-de-baas

Witteman heb ik altijd een pedante sukkel gevonden, met een paar schoenen die zes maten te groot zijn. Wat ik hiermee duidelijk wil maken is dat de tendens toch echt nog steeds is dat kritiek op die zogenaamde vluchtelingen en moslims in het algemeen niet netjes is. Ook al vergooit Europa hiermee drie eeuwen ontwikkeling en zal burgeroorlog ons deel zijn. De meeste kiezers zijn zo dom en kortzichtig dat ze zelfs voor hun eigen ondergang stemmen. Het hoeft dan ook niet te verbazen, dat de linkse elite met pure minachting neerkijkt op 'kiesvee' dat zo ongelofelijk dom is, dat het eigenlijk zelfs niet beter verdient. … in Eurabië !!!

Het hele SCHULD gedreven “welvarende” westen…   https://tinyurl.com/yb26wfop + reactie   https://tinyurl.com/yddh2bcf + reacties …is totaal verrot !!!

De sloop van de democratie kreeg in 2007… https://tinyurl.com/ycm42psm … echt gestalte!!!

29 07

…en het gros hier denkt nog immer goed te zitten… https://tinyurl.com/y9w64gyf …met de parlementaire demoFARCIE !!!

29 08

Het is klip en klaar… https://tinyurl.com/y9cvvezw … wat hier wordt gepropageerd!!!

29 09

Zo staan de zaken er dus voor… https://tinyurl.com/y8g5f6ej …in dit toch al reddeloos verloren land!!!

De verkettering tegen het… https://tinyurl.com/y8o96a9h%20%20%20 …basisinkomen… https://tinyurl.com/y6w5m6ko ...duurt voort, we zijn immers veel beter af met de 0 en 1 uur contracten, schijn constructies , zzp armoede, de flex kippenkruimels die de uitzuig- en buit-bureau’s je aanbieden en de echte vaste baan, die niet meer bestaat dankzij WAB Koolmees en laten we dan maar zwijgen over de DWANGARBEID, die je in de bijstand namens de “participatiewet” moet verrichten!!! Dus prima allemaal zo, ga vooral zo door met dat starre oogkleppen calvinisme!!!! We scoren immers hoog qua “arbeidsmarkt” - een race naar de bodem- en het inmiddels a- “sociale stelsel” dat vooral door drie “kabinetten” Prutte al tot de grond toe is afgebroken en nog is het niet genoeg nietwaar meneer Dijkhof, wat een Belgenmop dat “onderzoek” maar die Vlamingen zijn natuurlijk met hetzelfde calvinistische sop overgoten!!!! En wat die meneer Ive Marx – what’s in a name!!! van dat “onderzoek” betreft… https://tinyurl.com/ya6g9lrq …die heeft natuurlijk ook zo zijn belangen… Hij heeft gewerkt als consultant in meerdere projecten voor de Europese Commissie en de OESO, alsook voor het ILO, de Wereldbank, UNDP, Eurofound en andere organisaties. ... te behartigen!!!

https://youtu.be/uOXrE_DywbU !!! Nee, daar hoeven we inderdaad… https://tinyurl.com/ya654ohh …geen traan om te laten!!! https://tinyurl.com/ychh42al En natuurlijk logisch dat de zaak onder de tafel werd geschoven aldaar, het was immers de PvdA zelf die namens Asscher en Klijnsma het wangedrocht participatiewet in elkaar heeft getimmerd!!! VerNEEderigNSBland heeft zijn SLAVERNIJ verleden immers NOOIT afgeworpen!!!!

Om te “groeien” moet je immers… https://tinyurl.com/y8d35ouw …mensen buiten DOEIen!!!!

Want werken in de alomtegenwoordige neoliberale hel levert ons… https://tinyurl.com/ybomng3g …immers zoveel geluk voldoening en vooral beloning op - SIC!!!

Van de ene debiele trekpop… https://tinyurl.com/ydzdat6q …naar de ander!!!

Lopen we niet hopeloos achter… https://tinyurl.com/yclbud9j + reacties… met wat we denken… https://tinyurl.com/ya42t36t + reacties …te weten, food for thought!?!?!

29 10

Te ziek… https://tinyurl.com/ybm6ay3u + reacties… voor woorden!!!!