Boeken en publicaties

Keek van de week 13-06-2018

Fantááááástisch land, fantáááástische dictaEUr en fantááááástisch wereldwijd schulden imperium!!!

Waar we vandaag de dag in “leven”!!!

Dan is het gros der VerNEEderigNSBlanders… https://tinyurl.com/yd3yp36x …nog DOMMER dan al werd gedacht!!!!

Die onlogische belasting… https://tinyurl.com/y7w9h7tu …is immers de rekening die aan de woningcorporaties wordt gepresenteerd voor het onzalige VVD gedrocht afschaffing divident belasting ter faveure van belastingontwijking der multinationals en huiseigenaren worden ook een poot uitgedraaid door einde oefening gas!!!!!!

https://tinyurl.com/yb95k23h + reacties https://tinyurl.com/ybu7nfdw

Blokker zal weldra..   https://tinyurl.com/ybnyykay + reacties …uitgeblokt zijn!!! Goed… Deze Witteveen kan natuurlijk ook speciaal aangesteld zijn om het bedrijf failliet te laten gaan.

De aandeelhouders weten allang dat er weinig te redden valt,Witteveen word aangesteld om zoveel mogelijk geld er nog uit te halen voordat het de aandeelhouders in de portemonnee treft. En als hij goed zijn best doet krijgt hij nog een dikke bonus ook. …gezien!!!

Die Jesse Pinster loopt zelf.. https://tinyurl.com/y8bgk5w7 + reacties ….met een dikke waas voor ogen!!!

Een ontluisterend beeld… https://tinyurl.com/yahkgt25 …+ reacties …van de kleinheid van NEEderland!!!

https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10345141/piet-krediet-floreert-hier-niet …en wat de rest betreft…

Hét hete hangijzer; https://www.bnr.nl/nieuws/politiek/10345137/verstandiger-dat-ik-even-mijn-mond-houd ons pensioen!!!

De schandvlek… https://tinyurl.com/yb9yh9lv …van VerNEEderigNSBland!!!

Niets nieuws… https://tinyurl.com/ycbzmmnnhttps://tinyurl.com/yb8ar6u7https://tinyurl.com/yd7mbph4 …aan de horizon dus en de zoveelste bevestiging wie er vandaag de dag nog aan een “baan” kunnen komen!!!! Jong en op flex flut basis!!! En dat nutteloze gekwaak “het gaat zo goed met de economie, maar..…” van voorzitters van o.a. CNV en ouderen organisaties hebben we zo onderhand al vaak genoeg gehoord!!! Hoe lang denken we het Basisinkomen nog van ons af te kunnen blijven duwen!!!!

Schipper mag ik overvaren..   https://tinyurl.com/ycdyk9zq ... ja of nee…. wat is werken toch een waar genot.. https://tinyurl.com/y8b6xhdc https://tinyurl.com/yc6nhb2s ..voor een ieder in de alomtegenwoordige neoliberale hel !!!

Alles “went” immers –SIC - toch!!; https://tinyurl.com/y9lvx4ao + reacties Met dank aan de grootste volksverraders Timmerfrans en zuipschuit Juncker.

Het ene gat met het ander…   https://tinyurl.com/y8omrnde …+ reacties.. vullen, het totaal failliete “welvarende” schulden westen eigen!!! ECB houdt de al jarenlang rente kunstmatig laag en drukt honderden miljarden Euro’s bij om de zuidelijke EU landen in het zinkende EU schip te houden. De EU zou geen transferunie worden zo is ons beloofd. Maar maakt ondertussen massale schulden waarvoor wij garant staan. EU pleit zelfs voor EU obligaties door de schulden van de zuidelijke landen te vereffenen met de tegoeden en spaar- en pensioengelden van de noordelijke landen. Kun je nagaan wat de Euro nog waard is, binnenkort enkel papierwaarde.

Het monetaire ECB beleid heeft de Nederlandse spaarders en (toekomstige) pensioengerechtigden al honderden miljarden Euro’s gekost. Het gaat zo goed met ons land zegt Rutte maar de pensioenen en AOW worden niet geïndexeerd en zelfs verlaagd, jongeren krijgen geen vaste banen meer en kunnen geen toekomst meer opbouwen, zeker niet met kinderen, alles is peperduur geworden. Immigranten worden ontvangen op gratis huisvesting en uitkering, En niemand heeft het door. Nederland wordt steeds armer en de zuidelijke EU landen -met uitzondering van de arme onderklasse- leven lekker op onze kosten. Kwestie van..   https://tinyurl.com/y8dse3s5 … tijd!!!

Veel sterkte…   https://tinyurl.com/y74qvdg2 + reacties… VerNEEderigNSBlanders!!!!

Men vraagt…   https://tinyurl.com/y7qqze7y … en wij draaien!!!

Farage… https://tinyurl.com/y8o5bovs …brilliant as ever!!!

Bewiseman…   https://tinyurl.com/y77muza5 …briljant zoals altijd!!!

Het Perfide Albion… https://tinyurl.com/y72bjawz ….doet er goed aan op z’n tellen te passen!!!!

Ironie…   https://tinyurl.com/y8nqs545 … richting VVD!!!

Ja, wie daar…   https://tinyurl.com/y9yvoapv …nog niet achter is!!!

Het zou raadzaam zijn.. https://tinyurl.com/y9hvu282 …te stoppen met het volgen van het “nieuws” afkomstig van de main stream media inclusief hun dagbladen!!!

Baudet…   https://tinyurl.com/y7fqxfzz …valt door de mand en schikt zich richting monopartijkartel… https://tinyurl.com/y9mvhsow ..wat hij juist zo verguist, way to go!!!

Ach is dat nou een tegenvaller… https://tinyurl.com/y8575uln https://tinyurl.com/y8dfkyqg …voor de elitaire globalistische immigranten knuffelaars en wee wat hebben we met hén… https://tinyurl.com/ybgrkoq7 …toch te doen !!!

Wat is er nou nog meer een flop in dit fantáááástische PRUTTE land…   https://tinyurl.com/y7kts8u9 …juist, het “onderwijs” betreffende ICT !!!

Von himmelhoch jauchzend…   https://tinyurl.com/yc74n9jp https://tinyurl.com/y8ekeo5e -31-05-2018 …bis zum Tode betrübt !!!

Signs… https://tinyurl.com/y8r42wo2 …of the times!!!

Als we de ogen maar blijven sluiten… https://tinyurl.com/y7eblfcj https://tinyurl.com/ydegll86 https://tinyurl.com/ybqsyprd + reacties …voor wat er werkelijk plaatsvindt!!! Al spijt van je middelvinger naar Poetin? Dit is dus waar het JIT blind op vaart + wat discutabele info van Soroscat   En dat land zit in het JIT. My goodness! Ze maken zich onsterfelijk belachelijk en ook het hele JIT inclusief ‘bewijs’.

Een kat in het nauw…   https://tinyurl.com/ya89zkx2 … maakt rare sprongen!!!

Voor hen die beslist verder willen kijken én lezen… https://tinyurl.com/y7fchbne …dan hun neus lang is!!!

Het is dus politieke oogkleppenwaanzin van het EUSSR project dat er voor zorgt… https://tinyurl.com/yd74m3sm …dat er maar aangemodderd kan blijven worden!!!

“Ontwikkelingssamenwerking” … https://tinyurl.com/ydaunz4y …in “optima forma” dus!!!

De trics worden immer… https://tinyurl.com/y7lgu889 … dirtier en natuurlijk blijft het…   https://tinyurl.com/ycepej3c …fantáááástisch gaan in PRUTTE land !!!!

Het is toch overduidelijk wie… https://tinyurl.com/y9kj6wdx … het gelag gaan betalen!!!

En die aanhoudende migrantencrisis…   https://tinyurl.com/ybcfgdww …daar heb je zelf een dikke vinger in de pap, vieze kakkerlak!!!

Ook daar staan we natuurlijk… https://tinyurl.com/y8je8jxv … niet van te kijken!!!

28 01

En alweer een probleem voor de EUSSR… https://tinyurl.com/yaed7gqd … erbij!!!

Fantáááááástisch gaat het gewoon… https://tinyurl.com/ybyrdwb4 …in het flexwezen en de onderbetaalde sectoren en oh ja, het UWVreselijk VOORSPELT weer eens wat en nog steeds wordt de worst van de “vaste” baan voorgehouden!!!!

De pensioen discussie doet.. https://tinyurl.com/ybzwbkx7 … weer eens stof opwaaien en wat de “werkgelegenheid” betreft…!!!

ONGESCHIKT… https://tinyurl.com/yd7p5c9s + reacties Wederom de bijstand korten, hebben ze niets anders bij de VVD (Voor Veel Duiten) maar dan wel voor Brussel. Ze laten de Groningers, gepensioneerden en mensen die noodgedwongen afhankelijk zijn van de bijstand stikken. Corruptie viert hoogtij bij die partijen die aan de macht zijn. Discussie over hogere afdracht naar Brussel is naar de achtergrond gedrongen maar zoals altijd gaan VVD en D66 allang akkoord. Kiezersbedrog zijn ze zeer goed in.

Dit is een net zo'n naar mannetje als Rutte. Ongenuanceerd tegen bijstandsgerechtigden aantrappen. Ze zijn volgens deze heer allemaal lui en daarom moet er nog maar meer gekort worden op deze toch al armzalige uitkering. Deze meneer weet kennelijk niets van veel van deze mensen die geen kant meer uit kunnen en nooit meer kunnen werken. Het zijn engnekken die VVD ers! Precies wat Nederland nodig heeft, een enorme verandering van Minister President... oh wacht... er veranderd natuurlijk helemaal niks als je er alsnog een criminee... euh, VVD'er neer zet.

….net als die gehele Vereniging Van Dieven dus OPRUTTE dat zooitje!!!!

Ha, ha, ha…   https://tinyurl.com/yaxzs542 ..en deze Farizeeërs gaan wij op hun woord geloven ? LOL !!!!

Dat gaat dus helemaal…   https://tinyurl.com/yb3logox …NIX worden!!!

We staan er bij… https://tinyurl.com/y9lhnhqz …en kijken ernaar!!! We bieden de vrijheidsbeperkers teveel ruimte en laten de vrijheid om ons leven naar eigen voorkeur in te richten, langzaam maar zeker verdampen. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28 02

Ook al heb je niets te verbergen, dan nog is het dood eng en misschien zelfs wel levensgevaarlijk dat de Big Brothers van #Ollengren #D66 (boek 1984 wordt zo realiteit) alles van je kunnen horen, lezen en volgen, daarom stem ik tegen #sleepwet bij https://twitter.com/hashtag/Ollengren?src=hash https://twitter.com/hashtag/sleepwet?src=hash

De EUSSR is een gevangenis…   https://tinyurl.com/yakqupg4 + reacties   …zonder deuren en ramen!!!!!

Het komt weer…   https://tinyurl.com/ybk38c49 + reacties… akelig dichtbij!!!

Hear… https://tinyurl.com/yabyqbau + reacties..   Het is sowieso van de zotte dat een verdachte (Oekraine) zitting krijgt in een commissie (JIT) die de ramp van de MH17 moet onderzoeken. En nota bene heeft ieder land nog een vetorecht ook. Wie bedenkt zoiets? En nu staan Rutte met zijn keffertje Blok te beweren dat het 100% zeker is dat Rusland verantwoordelijk is voor het neerhalen van de MH17. Radarbeelden zijn er niet net zoals ooggetuigen dat het een BUK raket is geweest. En ook nog van Rusland. Nee het JIT, dat vooral vaart op info van de Oekraine en Bellingcat, een door de Ruslandhater Soros betaalde groep zg journalisten, zeggen het. Dus dat is de waarheid. Over de ruggen van de overleden passagiers en hun nabestaanden wordt een smakeloos spel gespeeld. Walgelijk Meneer Rutte cs. …hear!!!!

Te stompzinnig (en walgelijk)… https://tinyurl.com/yaf533cj …voor woorden!!!!!!

Zombie… https://tinyurl.com/ybmzqdkl + reacties…Apocalypse!!!

Past prima in het plaatje van de VS…   https://tinyurl.com/y7rvrste …die doen immers niets liever dan oorlog voeren!!!!

Parlementair gezond verstand… https://tinyurl.com/ybjucmbq …is er hier in VerNEEderigNSBland nooit geweest!!!!   https://tinyurl.com/ycmvrk9a https://tinyurl.com/ya3cxr5a Vergeet bij alle uitlatingen van 'onderzoeksgroep Bellingcat' niet dat Eliot Higgins medewerker is van Atlantic Council, waarvan George Soros, middels zijn Open Society Foundations, en Ted Turner, middels zijn Better World Fund, de grootste 'filantropen' zijn... …. !!!!!

Zo werkt dat dus… https://tinyurl.com/y9j36kqg …vandaag de dag!!!

De zaakjes zijn dus weer eens… https://tinyurl.com/y7d29de9 https://www.groene.nl/artikel/bancaire-zomer …slecht geregeld!!!!

Het zal beslist… https://tinyurl.com/y95ndu7c …niet mee gaan vallen!!!

Als de autochtone bevolking…   https://tinyurl.com/y7dcnyjo …eindelijk eens wakker wordt!!!!

Natuurlijk… https://tinyurl.com/y7bf8gwa ..HIJ weer!!!

De totaal…   https://tinyurl.com/ydhnpj4u …verrotte EUSSR!!!

Staan we dus… https://tinyurl.com/ycs2cssl + reacties.. ….ook niet meer van te kijken!!! Telkens weer wordt dezelfde inmiddels grijsgedraaide grammofoonplaat uit het regaal gehaald en afgedraaid; uitzend, bouw, horeca en zorg zijn zogenaamd reden voor de “jubelstemming”!!! . Uit deze cijfers blijkt dat de uitzendbranche een reguliere plek is geworden om personeel te vinden, in plaats van een reservebank waar mensen bij ‘zieken of pieken’ als vervangers vanaf worden geplukt. Ook de andere genoemde sectoren blinken niet uit in baanzekerheid, en zijn bovendien ondermaats betaald!!! Natuurlijk wordt de grote ICT farce gewoon verder uitgekwaakt en uitgevent terwijl allang duidelijk is welke richting… https://tinyurl.com/y8ta7do8 ...   herken volledig wat je zegt. Nog steeds staan duizenden ICT-ers op Werk.nl die op zoek zijn naar een baan. Opnieuw worden massaal mensen omgeschoold naar dit vakgebied. Omgeschoold voor werkloosheid. Het doet me denken aan de periode 1998-2002 waarin mensen tot SAP consultants en Windows NT systeem beheerders werden omgeschoold voor werkloosheid. Als de vakbonden met werkgevers zouden gaan praten over de vraag van morgen binnen die bedrijven en daar hun scholingsfondsen voor zouden aanwenden dan geef ik het een kans. Men praat enkel over werkgevers en werknemers in plaats van met. ..dat opgaat!!! En nog even voor de duidelijkheid; die “vaste” aanstelling is de “vaste” aanstelling WAB Koolmees stijl waarbij de “werkgever” de achterdeur wagenwijd open laat staan!!!!!!! Maar volgens de “onvolprezen” Prutte leven we in een “fantááááástisch land!!!! Niet alleen flexwerkers missen hun aandeel in de aantrekkende economie, ook werknemers met een vaste aanstelling krijgen hun aandeel in de grotere koek niet.   Flexwerk is op zich prima als ook de werknemer er voordeel van heeft en ook wat zekerheden als de volgende flexbaan opeens niet meer zo snel gaat. Nu kosten ze een bedrijf meer als een vaste medewerker maar de Flexwerker krijgt minder omdat er een uitzend- of payroll bedrijf tussen zit. (Goh wie zullen er meegeschreven hebben aan de Werk en zekerheid wet).

Als de flexwerker op het maximale aantal contracten zit of tijd bij 1 werkgever wordt de flexwerker beboet door deze te verbieden een half jaar dezelfde functie uit te oefenen in een flex-constructie bij een andere werkgever. Dat half jaar moet die dus of vast werk vinden of een andere functie zoeken waar die wellicht geen ervaring dus geen kans op heeft.

Na een half jaar werkeloos neemt, zeker op een bepaalde leeftijd de kans af dat een werkgever je selecteert in een sollicitatie ronde.

En als je dan 55 (het begint al bij 39) hebt gehaald neemt de kans steeds verder af dat je nog werk zult vinden. Je zal je spaargeld op moeten maken en je huis uit moeten (huur, tenzij je al scheef woont of koop) want anders geen recht op bijstand.

Dus voer of een basisinkomen in of maak de bijstand gegarandeerd en betaal de flexwerker meer zodat je kan sparen voor slechtere tijden(als je ‘oud’ bent). Een beetje zekerheid is wat een mens van nature graag wil en als je dat uit handen van de mens neemt en overlaat aan de markt wordt men onrustig.

Als dit kabinet zegt: het gaat goed met de economie in Nederland, wil dat alleen zeggen dat het goed gaat met bepaalde “vriendjes” van de VVD. De rest doet er niet toe. Tja, en wie zijn die “vriendjes” dan wel van de VVD? Dat leg ik niet uit. Kijk maar goed uit je doppen zal ik maar zeggen.

Inderdaad. De suggestie van de laatste jaren is dat het uitstekend gaat maar dat net een paar groepen (al dan niet door eigen schuld) er niet van profiteren. Met andere woorden: als je merkt dat je koopkracht al jaren niet meer stijgt, of, wat net zo waarschijnlijk is, gewoon daalt, dan moet je geloven dat je, nèt die uitzondering bent. Want stel je voor dat je gaat geloven dat deze trend vrij algemeen is: zie Amerika…..

Precies, maar ik zie geen massale stakingen dus we gaan vrolijk verder.

De grootste partij..   https://tinyurl.com/ybd6o832 ..gewipt, zo gaat dat dus vandaag de dag en zo wordt OnLeefbaar NSDAP in R’dam inclusief nazi wethouder en fervent uitvoerder van de participatiewet draconie, Maarten Struyvenberg –en vooral aan hem is niets verloren- kaltgestellt door de MONOpartij!!! https://tinyurl.com/y9z7cpj9 + reacties. Ja jongen… https://tinyurl.com/yd55wvtx …zo werkt dat dus in de hedendaagse demoFARCIE en je had het kunnen weten door te veel toe te geven aan Groen Links, het in huis halen van die viezerik van een Rosenmöller en het verraad van de meer linkse dan rechtse VVD!!!!

Het moet toch onderhand bekend zijn wat het verderfelijke toendertijd door de PvdAsocialen Asscher en Klijnsma in elkaar getimmerde “participatiewet” gedrocht …   https://tinyurl.com/zjgwb76 …aanricht!!!!

En Frankrijk nu onder Socron = Soros Macron… https://tinyurl.com/y8vn7b3g …ligt anno 2018 om precies dezelfde reden, de loi Travail, overhoop en heeft de kunst goed van VerNEEderigNSBland afgekeken want “ons” land dient binnen de EUSSR als gidsland!!!

28 03

Als we immers… https://tinyurl.com/ybrxbth4 ….monddood worden gemaakt!!!

Nee Kees… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10345302/merkel-begint-te-draaien …meer integratie, meer EU a la Brussel moeten we absoluut NIET willen en de rest gaat ook zo fantáááástisch!!!!

Zo fantááááástisch….. https://tinyurl.com/ybxpz6f8 ..en daar zal het niet bij blijven…. https://tinyurl.com/yc43o323 …gaat het nou en het wordt nóg… https://tinyurl.com/y9ec6b3s …fantááááástischer!!!!

En maar denken dat je goed zit…   https://tinyurl.com/yb8df52t …in je gloednieuwe stulp en ja, die sector betaald immers ook slecht!!!!

Demo …   https://www.groene.nl/artikel/een-coup-in-italie …FARCIE in “optima forma” dus en fantáááááástisch, die dictatEUr!!!!

Protest tegen de …. https://tinyurl.com/ybztuj4k + reacties… dictatEUr…en de tijd zal het leren!!!!

Soros is dé ROT.. https://tinyurl.com/y84a4f28 + reacties… die de… https://tinyurl.com/ycjcgye9 …ondergang van de wereld inzet!!!

Be…   https://tinyurl.com/ycwcbc5v …WARNED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De dictatEUr doet… https://tinyurl.com/y7tqa4dq https://tinyurl.com/y88qjt3m …waar het goed in is!!!!

28 04

28 05

Laat het niet rusten… https://tinyurl.com/y6uxfox8 …de waarheid is de waarheid en die kan door geen enkele propaganda eeuwig verborgen blijven!!!!!!!!!!!!!

Ja, hoe klets je… https://tinyurl.com/y8uqxoo3 …je daar weer uit!!!!

Het Zionistische gevaar…   https://tinyurl.com/yb2e2bnk …loert keer op keer tot het doel in zicht komt!!!!

En natuurlijk blijft het ook allemaal fantááááástisch gaan….   https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10345325/de-hele-europese-klas-zakt-weg …voor de financiële markten/beurzen…. zolang het nog duurt!!!!!

Dat we steeds ouder worden in steeds betere gezondheid…   https://tinyurl.com/y8oysbya …moet naar het rijk der fabelen worden verwezen!!!!

Vediamo… https://tinyurl.com/yborhuw6 ..+ reacties…wij zullen zien!!!

Paniek… https://tinyurl.com/y93a285e …in de tent!!!

Het op en top hypocriete CDA… https://tinyurl.com/ya66fplw + reacties… krijgt wat het verdient maar nu moet Orban nog zelf de conclusie trekken uit het EVP te stappen!!!!

Gaat het gezond verstand in West Europa… https://tinyurl.com/ychdqub6 …dan eindelijk terug keren!!!

Hoe vaak moeten we nog benadrukken… https://tinyurl.com/y9gobwup https://tinyurl.com/y9vcmhyn …hoe “fijn” werken vandaag de dag wel niet is!!!!

En dit “mensenbedrijf” zoals PostNL zichzelf pleegt te noemen… https://tinyurl.com/y9bw2un8 ..dient nu bakzeil te halen!!!!

De thermometer in de aars van de “arbeidsmarkt” …. https://tinyurl.com/yapmcyfu …+ reacties!!!