Boeken en publicaties

Keek van de week 06-06-2018

Gemuteerde waarheden, valse aannames...

Gaat het eindelijk eens doordringen…

Er bestaat geen gerechtigheid meer in ons land, want de waarheid is hier al heel lang geleden gesneuveld. Ons land schijnt nog hoofdzakelijk te bestaan uit voorgeprogrammeerde slaven die op commando applaudisseren en met hun vlaggetjes zwaaien.

..hoe “de vlag” er werkelijk voorhangt!!!

We trappen maar weer eens af met… https://tinyurl.com/yahj2om5 + reacties… https://tinyurl.com/y7n6mqtz + video Robin Fransman + reacties   https://www.bnr.nl/nieuws/ondernemen/10344680/kabinet-moet-mkb-ers-ontlasten ..de “arbeidsmarkt” !!! En het is klip en klaar hoe het met de “polizieke keuzes” van het werkGEVERS “kabinet” Shell- Unilever gesteld is!!!!! Die “vaste” baan is natuurlijk de WAB Koolmees FARCE en het MKB is totaal niet in tel bij dit “kabinet”, dat vertegenwoordigt slechts de MULTINATIONALS en die investeren dus totaal NIET in werkgelegenheid!!! Ik heb mij laten omscholen tot Syrische robotvluchteling. Mijn kansen op de arbeidsmarkt zijn grandioos nu! Daarom, f#ck iedereen, ik heb spaargeld en stop met werken. Als het op is de bijstand in (gratis geld) want niemand die me dan nog aanneemt. Of tegen die tijd hebben we het basisinkomen. Waarom het ene leven dat ik heb in een kantoortje doorbrengen voor een l#l in een Jaguar ? Natuurlijk, Marieke Blom… https://tinyurl.com/yccluc75 …net als al die anderen ben jij een econoom van de neoklassieke dus neoliberale stempel waarvan je theorie allang niet meer gelijk loopt met de werkelijkheid van nu, we leven immers niet meer in het industriële tijdperk en bij de kwestie ongelijkheid wordt opleidingsniveau steeds minder relevant doordat dat de factor kapitaal- de 1% haves de factor arbeid- de 99% die van een inkomen uit werk afhankelijk zijn met inclusief ook een hele hoop hoogopgeleiden- aan het verdringen is!!! En die zogenaamde opleving van dat “vaste” contract… https://tinyurl.com/ycqlz3mt …zal beslist geen blijvende trend gaan worden!!! Lees verderop in de Keek het artikel van Paul Craig Roberts org omtrent de DESTRUCTIEVE neoliberale werking op de economie van de VS en met name de jonge hoogopgeleide generatie van 24-34 jaar die dat treft en zie daarin de gelijkenis met verNEEderigNSBland omtrent het “leenstelsel” wat ook hier niets anders dan een SCHULDENSTROP om de nek is!!!!!

Goed gebrult, Baudet en zeker richting Vereniging Van Dieven.. https://tinyurl.com/yae2q7rd ..maar het basisinkomen is een universeel recht en daar dient NIET voor gewerkt te worden dus ook jij kan je calvinistische veren maar niet afgeworpen krijgen!!! En het op de JUISTE wijze invoeren van het basisinkomen zal de mensen doen bewegen te blijven werken, maar eerst de basisbehoeften garanderen !!!!! https://tinyurl.com/yd6rp2ag https://tinyurl.com/ybk2jeq7 + reacties. Ik vind de manier waarop Baudet zich in de Tweede Kamer manifesteert geweldig. Eindelijk iemand die de mond open doet. Toch zal ook het FvD mij niet kunnen verleiden om ooit nog te gaan stemmen, want één ding staat bij voorbaat vast: òf het FvD gaat op de weg omhoog corrumperen òf Baudet staat iets vergelijkbaars te wachten als Pim Fortuin is overkomen. Het Nederlandse volk heeft steeds heel veel pech met nadenken als het gaat stemmen. Zóveel pech dat Mark Rutte en zijn kliek bij voorbaat kunnen rekenen op de diepe onnozelheid van het electoraat. Het huidige systeem van criminele bankiers en hun even criminele jasophouders in de politiek is doodziek. Dit misdadige systeem vindt haar oorsprong in ons geperverteerde wettige betaalmiddel. Het gaat onze echte regering (dat is niet ons kabinet maar de Federal Reserve in Washington) er eigenlijk alleen maar om dat zo veel mogelijk landen zich zo diep mogelijk in de schuld steken. Schulden veroorzaakt door oorlogen (men gaat over lijken), schulden door wederopbouw en schulden door allerlei andere zaken waarvoor landen veel geld moeten lenen. Want wie die schulden beheert (dat is de Federal Reserve) die regeert de wereld. Trump, Merkel, Rutte, Macron, noem het hele zootje politieke flierefluiters maar op: het zijn slechts de stro-poppen van de Federal Reserve. We moeten van dat zwaar criminele tuig zien af te komen en dat lukt natuurlijk niet door de volgende keer maar weer eens op een andere partij te gaan stemmen. Stemmen is wel het domste dat je kunt doen en er zijn heel goede alternatieven voor het huidige systeem. En let vooral eens een keer goed op wat er NIET wordt gezegd in de Tweede Kamer: er is geen enkele politieke partij die ons wettige betaalmiddel ter discussie stelt. Óók het FvD niet! Gaat het lampje al branden?

Maar die Suckerberg doet aan engheid.. https://tinyurl.com/y9sql5dt …niets onder voor Guy Goebbels, Jan!!!!

Tegenwoordig moet je voor emplooi…   https://tinyurl.com/yaswazmb …sowieso niet meer bij de banken zijn!!!!

Heel dat “groeiverhaal” waar dan ook in het schuldgedreven westen… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10344803/de-fed-is-een-nothingburger , Kees en om maar eens in jouw bewoordingen te spreken; vertrouwen is gebakken lucht, de harde data tellen!!!!

Het op en top neoliberale project EU is er enkel en alleen maar voor de multinationals en het grootkapitaal en is… https://tinyurl.com/yblphfwa …voor iedere burger in welk euroland dan ook een drama, Ewald !!! Nederlandse burgers trappen immers massaal in de retoriek van Rutte 3 dat de crisis over is en Nederland een fantáááástisch land is. Mede dankzij een pers die zijn ziel te grabbel heeft gegooid voor een innige vrijage met de macht.

Als die musea hier dan al niet snel.. https://tinyurl.com/ydgvvkyj …+ reacties…afgebroken zullen gaan worden!!!

Een teken… https://tinyurl.com/y7brvrxs …aan de wand!!!

Het kwam… https://tinyurl.com/ycelvln9 + reacties…in de vorige Keek al ter sprake!!!! De tering naar de nering zetten?? Daar word ik dus woest van! Net als van al die andere 'tips', loop naar de hèl! Onze verarming is georkestreerd, dit is beredeneerd en uitgedokterd met klap op de vuurpijl het wijzen naar de bevolking voor het verspillen en verkwisten door de politieke misdadigers van zoveel mogelijk belastinggeld om dan drogredenen te kunnen verzinnen om onze verarming door 'inleveringen' te verdoezelen, ordinaire, legale roof is dat!

Ons inkomen krimpt alsmaar en prijzen stijgen, vaak kunstmatig en door meer accijnzen/btw/belastingen te heffen, zó worden wij sluipend verarmd! Intussen verrijken corrupte politici zichzelf, delen miljarden uit aan bedrijven/werkgevers en breken álle sociale verworvenheden af waarvoor gevóchten werd!

En néé, andere politieke partijen zijn niet het antwoord, ze zijn állemaal chanteerbaar en in de tang van eu-strategie, zelfs de meest goedmenende idealist zál buigen of het lot delen van Pim Fortuyn. Enkel rechtstreekse, écht democratische inspraak en beleid door de burgers kan deze ramp afwenden, volksopstand of zodanige druk op de politiek dat algemeen welzijn prioritair moet worden...anders ziet de toekomst er niet erg rooskleurig uit voor ons.

Ook een alsmaar groter wordend deel van de Nederlandse bevolking wordt door regeringsbeleid richting armoede geduwd En dat is klip en klaar!!!

En dus ook..   https://tinyurl.com/yazkf46q …in Die Heimat!!!

Knip die navelstreng eindelijk eens door… https://tinyurl.com/y94rsdsm + reacties…en wordt eindelijk eens volwassen!!!

Wijlen George Carlin… https://tinyurl.com/ya9bgzob …wist het allang!!!

Doen we er wel zo verstandig aan maar… https://tinyurl.com/yavvudoohttps://tinyurl.com/y9vffdd3 …   achter de gespinde westerse leugens van JIT (=SHIT) en Bellingcat (= Bellingcrap) https://tinyurl.com/ydgz8cblhttps://tinyurl.com/y78n8p9j …   https://tinyurl.com/y87djg22https://tinyurl.com/yd4unpflhttps://tinyurl.com/y8hwmo9jhttps://tinyurl.com/yc3lhsb7 https://tinyurl.com/yadvr792 + reacties… https://tinyurl.com/y9davrub https://tinyurl.com/ya7cz6we https://tinyurl.com/yd5sseay https://tinyurl.com/yd3x4ud4 https://tinyurl.com/yd8rt2vl + reacties Het is met betrekking tot het neerhalen van vlucht MH-17 belangrijk te weten welke zaken er op het economische en politieke vlak spelen. De Russen hebben er geen enkel belang bij om verkeersvliegtuigen neer te halen. De Amerikanen des te meer en we weten allemaal hoe het neerhalen van de Boeïng als geen ander luchtvaartincident politiek is uitgebuit. Duitsland is geografisch kwetsbaar maar economisch sterk. De Amerikanen zullen ten alle tijden willen voorkomen (heeft dat in het verleden ook steeds gedaan) dat het technisch ontwikkelde West-Europa zaken gaat doen met het grondstoffenrijke Rusland. Want dat betekent het einde van de Amerikaanse hegemonie in de wereld. Vandaar ook al die NATO-bases langs de grens met Rusland. De ware schuldigen zijn te vinden onder diegenen die al binnen drie uur wisten te vertellen -zonder ook maar één enkel bewijs te kunnen overleggen!- dat de Russen vlucht MH-17 hebben neergehaald. “Putin hat mein Sohn ermordet” bralde de Bildzeitung in chocoladeletters. Ik ben er van overtuigd dat de passagiers al dood waren verklaard op het moment dat ze aan boord stapten. Een heel vies zaakje!   Wat een theater weer en totaal ongeloofwaardig. De info was al lang bekend en nu komt die leugenaar van een Rutte, halsoverkop terug uit India, vanwege dit “nieuws”.

Het JIT bestaat uit NL, Oostenrijk, België, Maleisië en…….. Oekraïne, een mogelijke verdachte. En ieder land heeft een vetorecht. Van zo’n club mag je geen objectief oordeel verwachten.

En dan Bellingcat. Deze organisatie bestaat bij de gratie van geld van …..Soros, de grote Rusland hater. Kans op objectiviteit ook hier niet erg groot. Daarnaast heeft Rusland geen enkel belang bij deze zaak. De ooggetuigen verklaren iets totaal anders dan een BUK. Kortom er is geen bewijs geleverd en er wordt toneel gespeeld over de ruggen van de slachtoffers en nabestaanden. Zo’n vieze rol past Rutte wel. Diep triest dit Poetin bashen.   https://tinyurl.com/yccnq5lx https://tinyurl.com/y9szbs9s …aan te blijven hobbelen!!!

27 01

En… https://tinyurl.com/y9by7ux9 …lenen, lenen, lenen maarrrr, de economie trekt aannn –LOL !!!!

Dat is zeker de moeite… https://tinyurl.com/y7x6ssjb …van het overwegen waard!!

It’s the… https://tinyurl.com/yaaypzy2 …immigration….   https://tinyurl.com/yb86e78d ..stupid!!!!

Voor wie was en is de EU….   https://tinyurl.com/ycha93rl https://tinyurl.com/y7c9p3ml …ook al weer bedoeld!!!

We kunnen dus weer beginnen…   https://tinyurl.com/yaf4g5hx …met aftellen!!!

Stagnerende “groei”… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10345091/de-cijfers-van-2017-gaan-we-niet-halen ….en misplaatst optimisme, dat is het verhaal Kees!!!   We zullen deze reminder nog maar eens plaatsen… https://tinyurl.com/y9lc3rey !!! ‘Redding Europa begint met stoppen nepnieuws over economisch herstel – dat is er niet’

Al die lieden die maar blijven denken…   https://tinyurl.com/ybrzyfut …dat ze onder het dak van een “isme” in de alomtegenwoordige demoFARCIE goed zitten!!! En altijd weer diezelfde versleten retoriek die links hanteert , vooral daar in… https://tinyurl.com/y93f8tu5 …020!!!

https://tinyurl.com/yau5o9h4 https://tinyurl.com/yasvnw7x   !!!!

Nee, reken dus maar niet…   https://tinyurl.com/ya9jo92q ..op “onze beleidsmakers”, de polizieki/onrendabelen en deze onzinnige en op kosten jagende plannen.. https://tinyurl.com/ybvcualg + reacties   https://tinyurl.com/y6vmneob …zouden ook zo snel als mogelijk is begraven dienen te worden !!!!

Moeten we daar nog van opkijken?... https://tinyurl.com/y8dzqlve ..Nee toch!!!

Religie hoort inderdaad achter de voordeur… https://tinyurl.com/ydbyv7t7 …maar daar denken de EU apparatchiks en hun trekpoppen klaarblijkelijk heel anders over!!!

Wanneer zal de wereld eindelijk een keer van deze…   https://tinyurl.com/yb5lk6qa …TEEK verlost zijn !!!

27 02

Een hele hoop mensen zouden juist onder… https://tinyurl.com/ydbqkkx9 …het juk en de beknelling van de VVD uit willen komen!!! En de totale draconie was goed bekokstoofd toendertijd met de PvdAsocialen Asscher en Klijnsma om de verderfelijke “Participatie Wet” in elkaar te timmeren nietwaar!!!

Ja, en dat moet je dan maar…   https://tinyurl.com/y9n44haw …geloven!!!

Soevereine lidstaten in een samenwerkend Europa hebben we nodig… https://tinyurl.com/yd9xhzvb …de technocratische dictaEUr met z’n one size fits none wurgmunt…   https://tinyurl.com/yaz6jdgh + reacties …kunnen we missen als kiespijn.. https://tinyurl.com/hfnwrv6 .. + reacties !!! Want hoewel politici roepen dat het allemaal beter gaat, laten de economische (zelfs opgepoetste!) statistieken iets anders zien en wie een rondje Europa maakt voelt dat het er allemaal echt niet gezelliger op wordt.

Zouden we zo onderhand niet moeten weten…   https://tinyurl.com/y9cdg5hr …wiens belangen de reguliere pers c.q. main stream media dienen!!!

De oorspronkelijke bewoners van de VS…   https://tinyurl.com/y7r6y7ns …hebben het ook geweten!!!

Over ‘pensioen’ raken we voorlopig nog niet… https://tinyurl.com/y9rkcgvg + reacties   …   https://tinyurl.com/y7zcbuxl …uitgepraat!!!

We plaatsen dit maar weer eens…   https://tinyurl.com/yb92mo8n https://tinyurl.com/yc3se6w4 …omdat de msm hier ten lande het om overduidelijke (neoliberale) reden achterwege (vooral NOS Fabeltjes Krant) laat dit in het nieuws te plaatsen!!!

In de vorige Keek kwam dit ook ter sprake dat… https://tinyurl.com/y9au49jz …+ reacties… het is hoogst onwaarschijnlijk dat je “rustig achterover kunt gaan liggen en toekijken” hoe “the swamp” wordt “gedraind” !!!!

Of het gros der comateuzen…   https://tinyurl.com/ya4d94bg … ooit wakker gaat worden!!!!

Putin and Russia should wake up…   https://tinyurl.com/y9kg8qb9 …and get rid of the neoliberal economical DISEASE of the West!!!!

Moeten we van de EUSSR… https://tinyurl.com/ycdrolld …én de main stream media iets anders verwachten dan!!! En we weten inmiddels toch voor WIE die economische BOOM is weggelegd evenals we weten wie de klappen van de onvermijdelijk e BUST weer kunnen op gaan vangen!!!

We zien hier duidelijk de schade die het leugenbastion VVD én VNO-NCW… https://tinyurl.com/y7g3ylb8 …aanrichten!!!

De EU is een… https://tinyurl.com/yaqpnn7h + reacties   …tandeloze tijger en het aanhangwagentje van de VS !!!!

Meevallende… https://tinyurl.com/yc42uvyj …+ reacties   …tegenvallers!!! Meevallers? En toch het vakantiegeld korten van AOW’ers? Hoe durven ze. En er liggen nog meer plannen op de kabinetstafel om de ouderen maar ook jongeren verder uit te kleden, reken er maar op. Alleen heeft niemand het door. En maar mooi weer spelen dat het allemaal zo goed gaat in dit land.    Hahaha, die 1,5 miljard Euro jaarlijks is een geschenk van Rutte cum suis aan de buitenlandse aandeelhouders en beleggers; de Nederlandse belastingbetalers en AOW’ers draaien voor de schade op. Het moet niet gekker worden toch? Slaap gerust verder Nederland.

Niet zo somberen mensen, er zijn toch ook nog wel èchte meevallers. Zo zijn daar in de eerste plaats de meevallende tegenvallers. En de tabak mag dan wat duurder worden maar daar staat weer eerlijk tegenover dat er meteen een flinke pluk shag minder in je pakje zit. Bovendien staan we op de vierde plaats in de top tien van de gelukkigste mensen op aarde en zijn onze kinderen de gelukkigste ter wereld. Verwarde mannen zijn er niet in ons land want die krijgen meteen een waarschuwingsschot door het hart. Onze rechtspraak? De beste ter wereld. We zijn allemaal vrij en we worden democratisch geregeerd. Dus wat willen we nog méér? Wat is Nederland toch een prachtig land.

En zo is weer duidelijk te constateren… https://tinyurl.com/y7qt8bf3 + reacties   … in wiens wurggreep we zitten!!!! De EU laat steeds meer haar masker vallen. Het moet toch voor een ieder duidelijk zijn dat we te maken hebben met een totalitair systeem, onder het mom van de markt. Zoiets heet FASCISME! Hopelijk gaan steeds meer mensen wakker worden.   wakker worden is een punt, maar zal de “markt” weinig of niets uitmaken. Er tegen in opstand komen is een ander item, iets wat ik in slaafs achter de “markt” aanlopende landen (lees bevolking) zoals Nederland, Duitsland, Belgie niet zie gebeuren. De Zuid-Europeanen, dus de Italianen, Grieken en misschien ook de Spanjaarden, hebben echter een ander idee betreffende de “markt”, vooral nu die zelfde “markt” een democratisch gekozen regering laat verdwijnen.

Komt de verlossing dan uit het Zuiden???   https://tinyurl.com/yc28avfl + reacties.   https://tinyurl.com/y7ltbx5q

Vooral blijven vlaggen… https://tinyurl.com/y7cspb6a + reacties … en zwaaien mensen!!! Officieel is Nederland geen democratie maar een land dat volgens democratische beginselen geregeerd wordt. En dat blijkt in de praktijk toch wel heel iets anders te zijn. In werkelijkheid -en de lezer raadt het alweer- is het nog veel erger dan gedacht: democratie is één van de grondvormen van een dictatuur. Dat komt omdat een democratie gebaseerd is op de aloude leugen dat de kiezers invloed kunnen uitoefenen op het landsbestuur en dat is bij geen enkele belangrijke beslissing het geval. Men moet vooral niet denken dat de koninklijke familie alleen maar de vinger aan de pols mag houden en niet in de pap heeft. Op het eind van de Franse revolutie vielen de laatste koninklijke hoofden en daarna is er een constructie bedacht, waardoor de koninklijke families zich -net als de banken!- achter de politiek kunnen verschuilen: bij de inauguratie van een nieuw kabinet wordt door de kabinetsleden trouw gezworen aan de kroon en niet aan de sufferds die op hen hebben gestemd.

27 03

Foto’s ; i.v.m. de nieuwe privacy wetgeving zijn de gezichten van deze zelfbenoemde “uitkeringsgerechtigden” onherkenbaar gemaakt.

Niet verwonderlijk dus… https://tinyurl.com/ycopdxz7 https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10345123/eerste-reactie-is-vaak-niet-de-beste https://tinyurl.com/y99ulhwd + reacties … in dit doomed to fail systeem!!!!

Weldra zitten we hier als… https://tinyurl.com/y6vg9mmp ….haringen in een ton!!!

Het zogenaamde vrije westen … https://tinyurl.com/y8759xsa +videos… https://tinyurl.com/y8yjghas + reacties …bestaat louter uit LAFAARDS, de “beleidsbepalers” “rechterlijke macht” en “media” welteverstaan… in opdracht van … https://tinyurl.com/ybhjov3q !!!

En terwijl je weer kunt wachten op de grote economische kladderadatsch hebben de EUSSR.. https://tinyurl.com/ya52zvcl ..inclusief VerNEEderigNSBland… https://tinyurl.com/y8ztd5ec … niets beters te doen dan zich met totale onzin bezig te houden!!!!

Als de EUSSR maar aan de hand… https://tinyurl.com/yawvxju9 …van de VS blijft lopen!!!

De tijd…   https://tinyurl.com/yayapz5u … zal het leren!!!

Het begin van het einde.. https://tinyurl.com/y8nysze7 + reacties   …van het gros der bouwvakkers is in zicht!!!

Dááág… https://tinyurl.com/y9apxbcx …gegarandeerd pensioen!!!