Boeken en publicaties

Keek van de week 23-05-2018

De LEUGEN waarin u elke dag leeft

We zetten de lijn van de vorige Keek’s gewoon door;

Het is al vaker gezegd… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10343760/geen-deal-geen-overgangsperiode  …veel Amerikanen doen niet meer mee!!!

Neoliberaal maalt niets om diegenen… https://tinyurl.com/yanonqm3 https://tinyurl.com/y7xfu8x7 + reactie ..die buiten de boot vallen waar dan ook in VerNEEderigNSBland!!!

Inclusief…   https://tinyurl.com/y7ho79pa …+ reacties… ophitser Neo con Giuliani!!!

Ja zo treurig is het inmiddels in dit “land” … https://tinyurl.com/y9t9k6rv ..gesteld maar zij die verder kijken weten wat er speelt; Verdeel en Heers door de NWO uitgevoerd door hun vazallen in de poliziek!!!!

Wanneer gaan we het in het westen nou eindelijk… https://tinyurl.com/yd774mb3 … eens inzien!!!!!!!

Het zegt… https://tinyurl.com/y97qvn3x + reacties ….alweer genoeg!!! En het volgende (cartoon) ook:

25 01

En daar haken we nog eens.. https://tinyurl.com/y9qqoz2q + reacties… verder op in!!! Het is al langer bekend dat de opvang van asielzoekers veel goedkoper zou zijn als dat in het land van herkomst zou gebeuren. Maar dat gebeurt niet want het spel gaat als volgt: De Duitse regering heeft vorig jaar 25 miljard extra van de bank moeten lenen om asielzoekers en hun vaak grote aanhang te kunnen huisvesten. Daardoor is in dat jaar de Duitse staatschuld met 25 miljard toegenomen. Wie wordt daar beter van? De bank. Wie betaalt de rente op de extra lening? De mensen die door werken een wezenlijke bijdrage leveren aan de landseconomie.

Wie vinden we later terug in mooie baantjes bij de bank? De politici die besloten hebben om die migranten hier naar toe te halen. Stemmen is het domste dat je kunt doen. Geld zonder rente dat iedereen gelijke kansen biedt kan helemaal geen bankiers en politici als tussenhandelaren gebruiken. Dit betekent dat je kunt stemmen op wie je wilt maar dat je ALTIJD op een criminele handlanger van Goldman Sachs stemt. Niet meer doen dus. Al was het alleen al om het feit dat regelmatige arbeid onder toezicht voor al die politieke flierefluiters een uiterst onaangename verrassing zou zijn.

Eens een klootzak… https://tinyurl.com/y9you98z + reacties https://tinyurl.com/yaydfbnq + reacties …altijd… een klootzak!!!!

Ja, in wat voor LALA land… https://tinyurl.com/yd2gxfps + reacties …leven de “moderne” geleuvige Gristenen!!!!

Opnieuw gaat de wereld…   https://tinyurl.com/y7zqy8gn …langs de rand van de afgrond!!!

Kafka Orwellgrijns van OnD666 wil maar … https://tinyurl.com/y9anmkye + reacties… één ding…

De VerNEEderigNSBlander…. https://www.bnr.nl/podcast/ben-van-der-burg/10343982/facebook-en-ing-overleven …ten voeten uit!!!

We hebben natuurlijk allang door dat de huidige westerse FAKEonomie… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10344087/kijken-als-een-konijn-in-de-lichtbak ..totaal geen renteverhoging kan verdragen!!!!

Nee, wij moeten jullie niet meer… https://tinyurl.com/ybd8vty6 ..+ reacties… dus opflikkeren !!!

Inderdaad met goed geïnformeerde mensen…   https://tinyurl.com/y8pgpbdy ..+ reacties… zoals Karel van Wolferen!!!

Schoothondje Brussel…   https://tinyurl.com/y8apq9lx …zonder ruggengraat!!!

Wanneer gaat slaafs Europa eindelijk eens inzien…   https://tinyurl.com/ya8j3bd3 …dat Neocon VS en Zionistisch Israël hun ergste vijanden zijn!!!!

De rits van de dictaEUr dwangbuis…   https://tinyurl.com/ydfx37ch …   https://tinyurl.com/y8jb2a7ahttps://tinyurl.com/ybsk2a3p + reacties …wordt dichtgetrokken!!! https://tinyurl.com/y9yggwg9 + reacties.

Het totaal debiele Zweden… https://tinyurl.com/ybesae9d …zal als eerste worden overrompeld!!!

De al jaren geplande “Regime Change” golf van…   https://tinyurl.com/ycmw52z8https://tinyurl.com/yblkklpd .. Wil je nog duidelijker bewijs dat Europa niet langer zelfstandig is, maar een filiaal van Amerika dat weer volledig onder controle staat van Tel Aviv?   …het…   https://tinyurl.com/ybs37xd5 …Zionisme..in opdracht van….(het konijnenhol is nog veel dieper!!!) En zolang wij sukkels maar “gehoorzaam” .. https://tinyurl.com/y989us78 …blijven…en hoe staan we er nu… https://tinyurl.com/ob87c6w ….in 2018 voor!!!!!!!!!!!!!!!!!!! https://tinyurl.com/ycebqzf3 + reacties. Maak je geen deel uit van de oplossing dan ben je een deel van het probleem en het probleem is dat de massa de enkelen nog steeds de ruimte geven controle over hen te houden!!!!!! https://tinyurl.com/yanqujvo

Als het bij het grote gros van de sheeple… https://tinyurl.com/yaad5tgg …eindelijk eens door wil dringen!!!!

En het grote gros blijft dus ernstig geestesziek…. https://tinyurl.com/yc3p8kxv + reacties… door maar op ze te blijven stemmen!!!!!

25 02

Zolang de meerderheid van de bevolking… https://tinyurl.com/y74vqpy5 ..dit concept niet begrijpt…..!!!

Al sinds de tijd…   https://tinyurl.com/y8fp4qrq ..van de Farizeeërs….

25 03

We letten beter op de hazelwormen…   https://tinyurl.com/ydcbn9eh …dan onze centen!!!!

Woningen moeten zo nodig… https://tinyurl.com/ybq6mb7g + reacties …van het gas af!!!

Nee, psycho- sociopaat Rutte heeft natuurlijk geen enkele compassie… https://tinyurl.com/yb9nd7r9 …met hen die niet mee kunnen komen in zijn neoliberale ideaalbeeld!!!

25 04

De VS is totaal… https://tinyurl.com/y9cbdo6o ..onbetrouwbaar!!!

Dat sociaal leenstelsel…   https://tinyurl.com/ycv4h93n …heeft natuurlijk niets sociaals in zich!!!

En natuurlijk waren de eurofiele oplichters… https://tinyurl.com/y7rdh6n6 …der MONOpartij tegen!!!!!

En de groene links onder het artikel… https://tinyurl.com/ybasb54u …laten ook zien hoe de vlag ervoor hangt!!!!

In dit land…   https://tinyurl.com/ycwvhzun + reacties…kunt u maar beter niet oud worden!!! En uiteraard zorgen die “ambtenaren” = onrendabele parasieten in hun.. https://tinyurl.com/y96cmdra ..hokjes ervoor dat ze de zaakjes voor zichzelf dan wel voor elkaar hebben!!!!

Wat is de zin van politiek nog… https://tinyurl.com/y6u49ykt …als vrijwel iedereen in die poppenkast een handpop van voorgegeven belangen is !!!

De grote leugen… https://tinyurl.com/yacxn8ew https://tinyurl.com/yc6lxkpf ..dat het economisch beter zou gaan (dat betreft alleen maar de speculatieve FAKEonomie van de HAVES)!!!!!!! Zie verderop het artikel over de uitzuig economie!!!!

De ware impact van globalisering…   https://tinyurl.com/y8n6r63q …dringt zelfs bij de tegenstanders daarvan niet echt door!!!!!!

Trump vs…   https://tinyurl.com/ybtjr436 + reacties…the Deep State.

De UITZUIG ECONOMIE… https://tinyurl.com/ycn27mna …maakt…   https://tinyurl.com/yb8rdzpt ….vele slachtoffers!!!!!

De pensioen LEUGEN… https://tinyurl.com/ybl7x2h9https://tinyurl.com/ya3acg5b …in “optima forma” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rien ne va plus, het pensioengeld is niet meer van u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En DNB.. https://tinyurl.com/y8oh5jag ..gaat vrolijk door met de leugens, Klaasje Knot weet immers dat de dikke NEEderlandse vleespot gereserveerd is voor de EU “solidariteits unie”..en als die gevaar loopt…bedankt nog Jetta Klijnsma PvdAsocialen en van haar opvolger Koolmees van DDR666 moet je uiteraard ook niets goeds verwachten!!!   https://tinyurl.com/ycrwxc4c https://tinyurl.com/ycqckzgr

25 05

De “arbeidsmarkt” in NL is een… https://tinyurl.com/y7phapxf + reacties…ongekende teringzooi!!!! schijncontructies.. payroll met name met payroll via uitzendwerk wordt tegenwoordig nog handiger geflext. Ze willen je wel als werknemer, graag zelfs maar dan via payroll want dan is er de mogelijkheid van 4 jaar en 6 contracten met minimale opzegtermijnen en vooral de transitievergoedingen zijn dan niet meer in beeld. Net zo min als ontslagvergoedingen.. de flex is niet alleen volledig doorgeslagen het ondermijnt tevens het opbouwen van pensioenen en een socialezekerheidsstelsel.. dat mag geen schijnconstructie heten maar is het in optima forma..

De domme massa houdt nog steeds… https://tinyurl.com/ybeeghp2 …zelf haar eigen ellende in stand!!!!!!

De internet counter cultuur tegen de dominantie van het links politiek correcte establishment met hun MSM…   https://tinyurl.com/yc8azhr7 …in actie!!!

Van harte gefeliciteerd, premier Orban… https://tinyurl.com/y88ph8cl …met het buitenschoppen van de bloedzuigende teek Dracula Soros, de wijsheid komt vandaag de dag uit de Visegrad landen en het debiele westen in dit geval het domme Duitsland laat hem weer binnen!!!! En wie zitten er.. https://tinyurl.com/yakyxfab + reacties   ..in zijn pocket !!!

Droom maar lekker verder en laat je nog meer voor de gek houden..   https://tinyurl.com/yd7kz2gn ..die vermeende groei -die overigens al weer stagneert- is lenen, lenen, lenen en niets anders dan een debt trap =schuldenval !!!! Ga vooral stug door… https://tinyurl.com/y9lhefxn -15-05-2018   ..met het verspreiden van leugens; de ECHTE vaste baan bestaat niet meer en meer werkgelegenheid in de handel, vervoer en horeca zijn de slecht betaalde flut jobs!!! Bovendien zijn in de handel vandaag de dag de meeste faillissementen en bij “de werkloosheid daalt” weten we inmiddels maar al te goed wie buiten de statistieken vallen om de cijfers op te kunnen leuken!!!! FAKE NEWS… https://tinyurl.com/y7dkh3ng + reacties… ALERT!!!! En hopen dat de zon nog even blijft schijnen. Reken daar maar niet op!!! “Daarom hanteren we de strikte definitie van de International Labour organisation“ verteld leugenaar van Mulligen van het Communistisch Bureau Staatspropaganda in de video, en die stelt dus dat het hebben van 1 uur in de week “werk” dus een “baan” is!!!! Het zoveelste bewijs… https://tinyurl.com/y95yrplb …dat de reguliere main stream media zichzelf met de dag belachelijker maken !!!! “Vaste” contracten WAB Koolmees stijl dus waar bij werkgevers de achterdeur al wagenwijd open kunnen zetten!!!! 45 plussers zitten “gebakken”… https://tinyurl.com/y7qxozj5 …meneer van Mulligen?!?! U moet niet met oudbakken nieuws uit 2017 komen het is inmiddels al dik 2018 en de WAB van Koolmees gaat straks de bezem door die gebakken zittende 45 plussers jagen, want te duur, onflexibel en star en het “kabinet” Shell- Unilever helpt daarin een handje met het ontslagrecht nog verder te versoepelen dus de ontslagbescherming van vaste medewerkers de nek om te draaien!!! Voila, de WAB… https://tinyurl.com/y879tt3e ..gaat dit voor de werkgevers dus oplossen, RAUS!!! Ziehier de waar en werkelijkheid… https://tinyurl.com/yc2bgfvc ..waar het verderfelijke neoliberale “kabinet” Shell- Unilever maar niet aan wil!!!!! Natuurlijk, het zijn immers de pensioenen die deze DIEVEN niet meer willen uitkeren!!! https://tinyurl.com/ya94l3e6 + reacties. Cijfers liegen niet maar leugenaars zijn goede cijferaars!!! De economie groeit, bedrijven groeien. Banen zijn er wel maar de lonen blijven achter bij de prijsstijgingen. Boodschappen 8% duurder. Ook is er amper woonruimte te vinden. Voor een kamer vragen ze al bijna 500... Ik kan wel werk vinden (met laag salaris) maar betaalbare woonruimte is lastig. Dus dan werk ik alleen voor de huur. Genieten hoor...   Leve de economie! Ondertussen is het volk op sterven na dood. ;(

Welke lering we uit de volgende…   https://tinyurl.com/yddt5swb + reacties   https://tinyurl.com/ybrdvxhx + reacties …geschiedenisles zouden moeten trekken!!!! Een rein geweten had “haar volk” in staat gesteld haar voor het vuurpeloton voor de laatste keer het Wilhelmus te doen kraaien. Waarvan akte!!!

Wederom een bewijs dat je bij NOS enkel terecht kunt…. https://tinyurl.com/ycx397fl + reacties..voor desinformatie, niet voor informatie!!!!

En dit door de EU poliziek opgelegde geknoei met cijfers/statistieken…   https://tinyurl.com/y8jfg48t + reacties..vindt dus op grote schaal plaats, zo ook hier in VerNEEderigNSBland en niet alleen wat “immigranten” en “veiligheid” betreft, maar ook over “economisch herstel” “werkloosheid” en “arbeidsmarkt” !!!!!!!

Denk je een…   https://tinyurl.com/yc3qwanp …lekker rustig baantje te hebben….vergeet het dus maar!!!!!

Logisch ook… https://tinyurl.com/y7frjtmc ...zolang het SCHIJN welvarende westen maar in de SCHULD spiraal gevangen blijft zitten, de Duitse economie krimpt ook… https://tinyurl.com/y8fftpat + reacties ..en die van VerNEEderigNSBland staat hetzelfde lot te wachten ondanks al het MISPLAATSTE optimisme!!! Typerend weer ook de groei in export dat is immers de wereld van de grootbedrijven en hun aandeelhouders, kortom de speculatieve FAKEonomie van het grootkapitaal der HAVES, de afname in binnenlandse vraag is veel significanter en geeft een beeld dat mensen in de ECHTE economie steeds minder te besteden hebben!!! https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10344411/japans-groeiverhaal-loopt-deukje-op

De gehele EUSSR.. https://tinyurl.com/y8ay2lm3 https://tinyurl.com/yb8tq7hy + reacties ..is de weg kwijt!!!!!

25 06

Nee, reken… https://tinyurl.com/ybbax5wu ..daar dus maar niet op!!!!  

Weet wie de… https://tinyurl.com/ybksutve …allerzwaksten zijn!!!!

De EUSSR en de… https://tinyurl.com/ycet2sb3 ..Coudenhove- Kalergi plannen, Roderick!!!!

Plausibel verhaal… https://tinyurl.com/yb3zv69l …tótdat je met je standpunt over de NAVO komt!!!!

De EUSSR is dan ook niets anders dan… https://tinyurl.com/yd2djtcb + reacties …het niets in te brengen aanhangwagentje van de VS !!!!! Ach, de EU, eigenlijk is iedere minuut aandacht die aan dat circus worden besteed, er één teveel ! De EU, een door de z.g. “boven ons gestelden” ingevoerde dictatuur, waaruit nog niks zinnigs is voort gekomen. Met een zuipschuit als “grote roerganger”, op de voet gevolgd door een aantal hielenlikkers die af en toe een aai over hun bolletje krijgen van Jan Cloot Juncker, zodat zij ook weer tevreden gesteld, huiswaarts kunnen keren.

Cijfers, statistieken…   https://tinyurl.com/ydgpwkvq ….LEUGENS!!!!!

Het is toch klip en klaar.. https://tinyurl.com/ycdtpg3y …dat het poldermodel mét FNV op z’n laatste benen loopt!!!!