Boeken en publicaties

Keek van de week 16-05-2018

Lies, the Continuing Story

Voordat we de continuerende leugens ontrafelen even aandacht voor het volgende:

Weet welke.. https://tinyurl.com/y8wjbwm7 ..klootzakken je op extra kosten jagen én je leven in gevaar brengen, het speelgoed om continu bereikbaar te zijn is immers het belangrijkst!!!!

Zullen we de oorlog tegen Rusland.. https://tinyurl.com/ycwk95mv https://tinyurl.com/y8nszgt9 + reacties …toch maar in de ijskast zetten dan!!!

Ja, als ook OnD666 het… https://tinyurl.com/y8xe6kjx + reacties .. het eindelijk eens gaat inzien!!!

Het kwam.. https://tinyurl.com/y7f65us8 …in de vorige Keek al aan de orde!!!

En nog steeds dat gestigmatiseer .. https://tinyurl.com/ybcwq24c ..richting ‘minder geschoold’ ! Dringt het dan nog steeds niet door dat voor IEDEREEN de ECHTE vaste baan niet meer bestaat dankzij “kabinet” Prutte III!!! We plaatsen hem dus nog maar even als reminder.. https://tinyurl.com/y9badqka + reacties. Uit de reacties;

Dus omdat het debacle van de flex contracten ons (werknemers) 35 miljard kost, waarvan 10 miljard afgedragen zou worden aan de overheid. Gaan we nu verder morrelen aan de vaste contracten in de hoop daarvan wat terug te krijgen. Ja dat is de oplossing. Man, wat een visie zeg.. Zal er ooit een politicus komen die zegt, we waren fout/corrupt en draaien het allemaal terug.. Dat zou eens een verademing zijn. Ook zo bizar eigenlijk dat het bedrijven perspectief zo centraal staat in onze samenleving. Bedrijven willen zo min mogelijk kwijt aan hun werknemers. Overheden willen zoveel mogelijk plukken. De burger in het midden. Terwijl elke vraag direct of indirect van de consumenten af komt. Is dus een beetje als een parasiet die zijn host ten dode brengt en daarmee zichzelf. Want je veroorzaakt daarmee op ten duur een recessie door daling in vraag/besteedbaar inkomen.

Lekker korte termijn denken weer.....

Het is over de hele linie een gedrocht en deze wet gaat de komende jaren nog onverwacht veel slachtoffers maken, want geen enkele, echt geen enkele, werkgever bood (serieus letterlijk) vanaf dag 1 geen vast contract meer aan. De cijfers waren schrikbarend. In 1 dag schoot het aantal tijdelijke contracten omhoog naar 99,9%. Dit had men nog nooit meegemaakt. En nu mag heel werkend Nederland op de blaren zitten, met groeten van uw voort prutsende, visieloze, regering. Bah.

Ja, wat nu bij de bevolking zo langzamerhand begint door te sijpelen daar heeft men bij de wereldvreemden van het GEMUTEERDE waarheden instituut CBS natuurlijk (zogenaamd) geen weet van!!!

Is het zo onderhand niet eens duidelijk WIE… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10343603/eromheen-draaien-met-hysterisch-optimisme …er voor de grote rotzooi verantwoordelijk zijn!!!!

De dictaEUr is immers “goed voor u” … https://tinyurl.com/ychntqf9 ..als u dat maar even in uw oren wilt knopen!!! En reken maar dat Prutte.. https://tinyurl.com/y74hhyto + reacties …al met de pen klaarstaat om bij de stippellijn te tekenen, voor hem straks immers een mooie toekomst in Brussel!!!

We zouden toch zo langzamerhand moeten weten… https://tinyurl.com/y7fdkydu ..waar het werkelijk allemaal om draait!!!!

Nog even…. https://tinyurl.com/y9p2tbcb …dan heeft het gros der VerNEEderigNSBlanders geen geld meer over om naar het flexwerk te racen waarvan ze toch al niet meer rond kunnen komen!!!

Het westen is moreel dood!!!... https://tinyurl.com/y9wuyx3o + reacties…Morsdood!!!

Wat goed is voor Unilever…   https://tinyurl.com/yb6dfhpc …is pertinent NIET goed voor Nederland!!!!

Daar heeft onze Klaasje geen last van.. https://tinyurl.com/ycu7h23s … Een gunstig getimede versoepeling van het ontslagrecht kan daarnaast tot meer vaste banen leiden ….(FAKE “vaste” banen WAB Koolmees stijl bedoelt ie dus!!)…die heeft immers een VAST TOPSALARIS !!!! Er werd op dit artikel dus gereageerd; Leg uit hoe "versoepeling van het ontslagrecht" leid tot meer vaste werknemers. Lijkt me juist dat dat het tegenovergestelde bewerkstelligd. Dat vaste banen an zich minder vast worden. JUISTE CONCLUSIE, ziehier het effect van de door HEN gewenste “hervormingen” !!! U wordt vierkant genaaid, de ontslagbescherming bestaat dus niet meer, u bent vogelvrij verklaard op de LEUGEN die de naam “arbeidsmarkt” draagt!!!!

Inderdaad Kees, opgelost is er geen enkel probleem in de gehele Eurozone.. https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10343698/eigenlijk-wel-beter .... en hoe zit het dan met de KWALITEIT van die “werkgelegenheid”? Dat laat zich raden!!!! En de harde realiteit… die werkt niet echt lekker mee!!!

Het zou beter zijn als D66… https://tinyurl.com/y9rawaqh ..totaal van het toneel verdwijnt!!!

Eens kijken hoe dit…   https://tinyurl.com/yafrz5yn ..aangepakt gaat worden!!!

Eens te meer… https://tinyurl.com/y8aznscw ..de EU is er NIET voor de burger!!!!

Het is toch zo onderhand duidelijk wat het valse Europa wil bereiken..   https://tinyurl.com/ybrhd8g7 ..ziel-wil-initiatief en doelloze slaven zonder identiteit van zijn burgers maken onder totale controle van de draconische NWO!!!!

Nigel Farage…   https://tinyurl.com/y9pga6q7 + reacties …briljant zoals altijd!!!!

Hoe lang blijft het gros van het NEEderlandse volk.. https://tinyurl.com/y9m7m77p ..nog zo DOM om de reguliere Main Stream Media zoals NOS Fabeltjes Krant, Nieuwsuur en de likes PLUS “premier” Pinokkio Prutte serieus te nemen!!!!! Zowel de propaganda video’s van de Witte Helmen, als het anti-Assad/Poetin perspectief dat gecreëerd wordt door de Amerikaanse en Britse pers, worden massaal overgenomen en verspreid in de Nederlandse media. Met deze Nederlandse propagandisten hebben wij niets anders dan medelijden. Als ‘useful idiots’ worden zij gebruikt door degenen die deze oorlog begonnen zijn, in stand houden en er financieel van profiteren.

Volgens het internationaal recht waren deze luchtaanvallen volkomen illegaal. Syrië is lid van de VN, en volgens het VN-handvest mogen landen niet over elkaars grens bombardementen uitvoeren zonder nadrukkelijke toestemming van het staatshoofd. Toch had premier Rutte ‘begrip’ voor de luchtaanvallen, die het conflict enorm konden laten escaleren. Dat premier Rutte ‘begrip’ heeft voor de illegale aanval, bewijst dat ook ons kabinet het internationaal recht niet meer respecteert. De Irakoorlog is inmiddels 15 jaar geleden, maar het lijkt erop dat er niets geleerd is van die periode.

Oogkleppen Atlanticisme is nog steeds de norm in het debiele westen!!!!!

En terwijl de reguliere main stream media het gepeupel met vermeende halleluja berichten en misplaatst optimisme .. https://tinyurl.com/y8nu6w9n https://tinyurl.com/yc48fgeu ..weer in slaap probeert te sussen… https://tinyurl.com/yb3rfl3j + reacties, uit de reacties; 86.000 met een achterstand en de vingers gaan meteen weer naar de banken en de overheid. Er zijn nou eenmaal veel mensen met slechte betalingsdiscipline. Zelfs met max 50% LTV zullen er gevallen zijn die er in slagen een betalingsachterstand op te lopen. Scheiding, kinderen nemen en nog steeds twee auto's en vakanties want de buren kunnen dat ook, en dan is 75% van de 86k wel verklaard. Daarnaast hou je elk jaar weer een groep mensen met botte pech op de arbeidsmarkt: verliezen hun zo solide lijkende goedbetaalde baan en komen niet aan de bak voor hetzelfde geld. …is de ware onderzoeks journalistiek bezig met het ontrafelen van de leugens: Wij zien de topics met interesse tegemoet… https://tinyurl.com/y9aas2fp …maar of de Tweede Slaap Kamer dit nog gaat tegenhouden………!!!!!

Inderdaad… https://tinyurl.com/yd6nhuvbagnotologie* en dat past weer prima in de draconische wereld der GEMUTEERDE waarheden der “elites” waarin we ons nu bevinden!!!!* Agnotologie is de studie van cultureel-geïnduceerde onwetendheid of twijfel, met name de publicatie van onjuiste of misleidende wetenschappelijke gegevens. Het neologisme werd bedacht door Robert N. Proctor, een hoogleraar aan de Stanford-universiteit die gespecialiseerd is in de geschiedenis van de wetenschap en technologie. De naam is afgeleid ...

Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Agnotologie

Schadenfreude… https://tinyurl.com/ycqxfwvf + blauwe links…leedvermaak.

Hoe de “industrie” der onrendabelen, parasieten en kakkerlakken = ambtenaren/politici/”adviseurs”…   https://tinyurl.com/y7b5a7n4 ..+ blauwe link …tot stand is gekomen en er naar zal streven nog verder uit te dijen!!!

Het hele circus in Washington en grote delen van Europa… https://tinyurl.com/yd96q4ub …is zo rot als een mispel!!!

Wij NEEderlanders slikken dat gewoon…   https://tinyurl.com/ybsvbmfd …want we zijn nu eenmaal lief voor onze politici!!!

Opgelicht… https://tinyurl.com/ybugbtjf …door poliziek en roverheid…enne…blijf maar fijn vlaggen en zwaaien naar het Koningshuis!!!

Nadenken over dodenherdenking… https://tinyurl.com/y9w7ytnu + reacties .. https://tinyurl.com/yc3bdpbo …is er voor het grote gros niet bij!!!

Follow… https://tinyurl.com/ycjtkj9n …the money!!!

Ja, wij verdienen inderdaad beter dan de huidige in stand gehouden FARCE… https://tinyurl.com/yc93uhaz ..van Bevrijdingsdag en Bananen Monarchie!!!

https://tinyurl.com/yaq9jck3 … Iets waarin de Nederlandse vakbonden nooit zullen slagen, omdat zij zich al decennia lang laten inpakken in het poldermodel, het generaal overleg met werkgevers en overheid binnen de SER. Waarvan akte!!!!

De Jezuïeten…   https://tinyurl.com/y74rbey3 …deel II.

De “vrijheid” van vandaag de dag…   https://tinyurl.com/ybectzjs …een door polizieke leugens verworden gemuteerde waarheid!!!

Wij wachten de reactie…   https://tinyurl.com/yc6r7s8b …met interesse af!!!

Een ziek systeem.. https://tinyurl.com/y9ykh9nk ..dat niet genezen zal !!!

The market smells a rat…   https://tinyurl.com/yakjb2mf ..de mens leert niets van de geschiedenis!!!

Een neerwaartse gang en maar blijven doorsukkelen… https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10343727/ogenschijnlijk-gaat-het-goed-in-japan-maar ..is dus absoluut geen teken van op handen zijnde verbetering!!!

Het leger van list en bedrog..   https://tinyurl.com/y7etgumd   …staat nog steeds overeind dat het grootbedrijf zal blijven dienen!!! En wat 1 mei betreft dient de VerNEEderigNSBlander gewoon te werken terwijl in de rest van de wereld het een vrije dag is, maar diezelfde VerNEEderigNSBlander vlagt en zwaait liever naar het NEP koningshuis!!!

24 01   24 02

Lees…   https://tinyurl.com/y84tvxz9 + reacties… en zegt het voort!!!

Wie niet horen wil… https://tinyurl.com/y7zatmnm

Helaas kunnen veel Westerlingen nog steeds maar niet geloven… https://tinyurl.com/y8wsrp38 + reacties… dat ze zo worden belogen en bedrogen…so wake up and don’t buy… https://tinyurl.com/yaotn6rg https://tinyurl.com/y7mhkny9 ..the lie, stop co-operating with your own enslavement, the USE of knowledge is what counts !!!!!!

Bevrijding…   https://tinyurl.com/y98peob8 + reacties… met oogkleppen op!!!

We weten immers waar de prioriteiten… https://tinyurl.com/y9dljf5h + reacties… van de links globalistische “elites” liggen!!!!

Beware of… https://tinyurl.com/y7s8p3xs + reacties…the Dark Side!!!!

Het gaat góóóéééd… https://tinyurl.com/y92lxbtr + reacties…. https://tinyurl.com/y8wf7olo …dus slaapt u alstublieft rustig verder!!!!!!! 1 uur in de week werk en FLEX werk is vandaag de dag in VerNEEderigNSBland een “baan” !!!!! Het gaat alleen maar goed voor de multinationals mede door het “kabinet” Unilever - Shell die dat faciliteert!!! Wat gaat het toch…   https://tinyurl.com/y8n67rp3 ..goed, jazeker!!!

Het zou toch onderhand duidelijk moeten zijn waarom het westen zo wild om zich heen slaat…   https://tinyurl.com/y89jgezf ..+ reacties… uiteraard in opdracht van…..!!!

Belogen… https://tinyurl.com/ycpymb6m + reacties…en bedrogen worden!!!

WIJ ZIJN… https://tinyurl.com/y8dvxemb ..HET ZAT!!! En de directe democratie zou al de eerste stap moeten zijn!!!!

“Koning” …   https://tinyurl.com/y73yjvbr + reacties …aller Nederlanders?

Gaat u toch vooral stompzinnig door… https://tinyurl.com/y7a322et + reacties… Mijn dunk van mijn eigen volk loopt met de dag achteruit, wat een domoren wonen er in dit land.     https://tinyurl.com/y8qkqsmy + reacties…. De onderdanen slikken echter alles voor zoete oranjekoek en gaan vervolgens met hun zolderinventaris op straat zitten.   …met vlaggen en zwaaien !!!!

24 03

U viert uw herbezetting… https://tinyurl.com/y7yf67la …   https://tinyurl.com/y8g43ca2 https://tinyurl.com/yc4fycda …al meer dan 75 jaar!!!!

De ramen bleven potdicht.. https://tinyurl.com/yapl47o8 ..+ reacties.. en alles bleef zoals het was!!! Zo rolt de “democratie” !!!

De watjes in het Brusselse malloten circus housen zich “zinvol” bezig… https://tinyurl.com/ybw75jcd + reacties…met wattenstaafjes!!!!!

En denk maar niet dat polizieki/roverheid ook maar ergens verstand van hebben….   https://tinyurl.com/ybeuvd7p + reacties…anders dan korte termijn denken en hun eigen dikke ik!!!!

Ignorance is.. https://tinyurl.com/yach7aqh + reacties… still bliss !!!!

De nood onder de Europese burgers is hoog… https://tinyurl.com/yd6n46vg ..veroorzaakt door het systeem de 1% parasitaire “elites” en hun hoogstuit 20 % dienbare aarsmaden!!!

Ongehoorzaamheid… https://tinyurl.com/y8wglvh6 …aan de regelgeving, de vermeende verschillen met de Belgische PvdA!!!

Lobbyen…   https://tinyurl.com/yb6ksdyk …als bestuursmodel !!!

Patton zou er zijn… https://tinyurl.com/ybzyp5at + reacties … blaas op legen!!!

Totdat de Chinezen zelf met die vergelijkbare innovatieve technologie komen… https://tinyurl.com/yaelu55e ..dan zijn die Nederlandse bedrijven zo over de kop of door de Chinezen overgenomen, de beslissende slag wordt immers op loonkosten gewonnen en de EU en Trump helpen daar ook nog eens een handje aan mee en dat terwijl de banken…   https://www.bnr.nl/nieuws/duurzaamheid/10343792/zonnepanelenfabriek-moet-ermee-stoppen ..de zaak ook nog eens in de wielen rijden !!!

En daarom doen we er ook verstandig aan… https://tinyurl.com/y8cwakd4 …datgene wat de huidige lichting neo- klassieke “economen” zoals Mathijs Bouman, Barbara Baarsma, Ton Wilthagen, Paul Gautier, Sandra Philippen, Sweder van Wijnbergen en the likes uitbraken niet meer serieus te nemen, het zijn immers niets anders dan dienaren van het huidige alomtegenwoordige totaal verrotte neoliberalisme en hielenlikkers van het huidige “kabinet” Shell- Unilever!!!! En laat staan wat de nu studerenden aan het absorberen zijn!!!!

Het verhogen van de rentestanden heeft dan ook niets te maken met een “herstellende”economie, want die is er niet en dat een nieuwe crisis ver te zoeken is dat is niets anders dan struisvogelpolitiek..   https://tinyurl.com/yal5fgp7 ..en ver van de waarheid verwijderd, het verhogen van die rentestanden is puur om een rente buffer op te bouwen zodat er weer “bruikbare rente” is om omlaag te drukken als de zaak voor de zoveelste keer weer naar beneden keldert!!! Kunstmatige intelligentie oftewel AI? In wiens voordeel is dat? Zeker niet die van de burger als straks het menselijk brein aan het internet wordt gehangen precies zoals NWO griezels zoals Ray Kurzweil van Google dat willen!!!

Wat heeft links…   https://tinyurl.com/yc9uo7rm …al die tijd door de vingers laten glippen en verkwanseld!!!

Trump loopt aan de leiband… https://tinyurl.com/ybv9lysu …van het Zionistisch Israel van Netanyahu…precies zoals de macht achter de schermen.. https://tinyurl.com/y9k6rhpr ..+ reacties ..het hebben wil !!! Alle fronten van de Koude Oorlog zijn open gegaan. De Nasa praat weer over nucleaire reactors in de ruimte. Die zijn nodig voor laserwapens die weer nodig zijn voor een SDI of EMP's uit de ruimte die alle electronica plat kunnen leggen (ultiem EW wapen).

De USD word omhoog gespececuleerd vanwege de olieprijs en de wapenverkopen bij oorlogen. Spanningen op elk vlak tussen het BRICS blok en hun medestanders en het Westerse NATO blok en hun partners......

Mensen als Nethanyahu en Kim Il Soeng (zeer goed vergelijkbaar) hebben daarbij de macht om het conflict heet te laten worden.

Het extreem rechtse fascisme is weer volledig aan de macht door de macht van de Amerikaanse Neo Con's op de sleutelposities in het overheidsapparaat. Zelfs als Trump iets anders zou willen, hebben zij hem gereduceerd tot buikspreekpop.

In Brussel.. https://tinyurl.com/ya7rp9mv + reacties.. staat een huis!!!

Wat is “democratie” vandaag de dag nog… https://tinyurl.com/y7fjeo4g …+ reacties…en wat de VerNEEderigNSBlander betreft…