Boeken en publicaties

Keek van de week

Wekelijks commentaar op z'n scherpst en keihard...

Afbeeldingen in een Keek:
Als u rechthebbende bent en bezwaar heeft tegen plaatsing van een afbeelding, dan verwijderen we die z.s.m.. Melden van de datum van de Keek met de hoeveelste afbeelding is voldoende. Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Krijgt u een melding, dat een tinyurl met als doel bnr.nl/..... spam is:
BNR Blacklist


naar Keek van de week 20-06-2018

naar Keek van de week 13-06-2018

naar
 Keek van de week 06-06-2018

naar
 Keek van de week 30-05-2018

naar
 Keek van de week 23-05-2018

naar
 Keek van de week 16-05-2018

naar
 Keek van de week 09-05-2018

naar Keek van de week 02-05-2018

naar
 Keek van de week 25-04-2018 

naar Keek van de week 18-04-2018 

naa
r Keek van de week 11-04-2018

naar
Keek van de week 04-04-2018

naar
Keek van de week 28-03-2018

naar Keek van de week 21-03-2018

naar Keek van de week 14-03-2018

naar
 Keek van de week 07-03-2018

naar Keek van de week 28-02-2018

naar
 Keek van de week 21-02-2018

naar Keek van de week 14-02-2018

naar
 Keek van de week 07-02-2018

naar
Keek van de week 31-01-2018

naar
Keek van de week 08-11-2017

naar
Keek van de week 01-11-2017

naar Keek van de week 25-10-2017

naar
Keek van de week 18-10-2017

naar
Keek van de week 11-10-2017

naar
Keek van de week 04-10-2017

naar Keek van de week 27-09-2017

naar Keek van de week 20-09-2017

 

Keek van de week 20-09-2017

De week van Jan Kloot Druncker plus hoe meerdere malen naar voren komt wat een lamlendig lamzakkenvolk de VerNEEderigNSBlander is!!!!!

De euro is onhoudbaar….http://tinyurl.com/yaf2w54b…met het huidige monetaire beleid, duidelijk Ewald!!!!!!!!!!!

Maar “onze” megalomane dronkenlap en ongekroonde keizer der EUSSR wil maar één ding:http://tinyurl.com/y9smjsgl     http://tinyurl.com/ydbjvdk4

 2017 09 20 Junckerkus

Hier wordt je toch zóóóóó godganselijk misselijk van!!!!!!!

Zien we dan godverdomme nog niet wat de ware intenties van de EUSSR zijn:!!!!!!!!!!!!!: http://tinyurl.com/ybuzwex6  Terug naar de “goeie ouwe tijd” van weleer achter de muur, maar dan in een modern globalistisch NWO jasje, te weten totale controle over de massa door de linkse dictatoriale technocraten/polizikie en totale grenzenloze winstwoekerarij door de rechtse plutocraten/oligarchen kliek!!!!!

http://tinyurl.com/y9jhvz2f  “vrijheid, rechtsstaat en gelijkheid van kansen” en dat in de dictatEUr!!!!!!  Een ‘Timmermans- task force’ ????!!!!

We hadden het er vorige week al over: http://tinyurl.com/y9gr3aex  VerNEEderigNSBlanders zijn de meest cognitief dissonante uilskuikens die er zijn!!!!!

En de flex- tumor woekert immer voort, waar dan ook!!!!:

www.google.nl/search?source=ig&rlz=1G1ASUT_NLNL406&q=www.fd.nl-ondernemen-1218116-flexwerk-legt-bom-onder-komend-cao-overleg-in-kinderopvang

Eerste artikel.  Maar natuurlijk is de situatie rooskleurig hoor, bekeken door de roze bril althans!!!!!

En automatisering, robotisering is NIET MEER TE STUITEN….http://tinyurl.com/yd5lrn2k…en dat zal duidelijke gevolgen gaan hebben!!!! En dus niet denken dat het jouw sector wel voorbij zal gaan:

http://tinyurl.com/ycyw5gyc

+ reacties.

Mathias Mes

Advocaten , programmeurs, boekhouders .... OBI    Juist, Onvoorwaardelijk Basisinkomen!!!!!!

In spagaat, met de handen in het haar, bedriegerij en oplichterij:…http://tinyurl.com/y8te9te8….het maakt allemaal deel uit van “today’s wonderful world”!!!!!!

Fusies, overnames het betekent maar één ding…http://tinyurl.com/y7ennj5k…blijvende ONzekerheid voor het personeel!!!!!

Zooooo, weer met beide beentjes op de grond: http://tinyurl.com/yb78sw3m  Het VerNEEderigNSBlandse brood en spelen krijgt er weer flink van langs!!

Hoog tijd dat het gros der schapen zich met zaken die veel stringenter voor hen zelf zijn gaan bezig houden in plaats van het idoliseren van een stelletje omhooggevallen getatoëerde egotrippers!!!!!

Het wel en wee van zzp: http://tinyurl.com/y79byb26

www.google.nl/search?source=ig&rlz=1G1ASUT_NLNL406&q=opinie-1218033-deliveroo-is-niet-eerlijk-over-de-risicos-die-maaltijdbezorgers-lopen

Eerste artikel.

Zo fijn is dat eigen ondernemerschap nou!!!!!

Wat gaat het toch weer “goed” met de fakeonomie, maar….http://tinyurl.com/ydagsj2n

…zij die inmiddels beter weten….1 uur in de week werk=een “baan” volgens ILO, en voor de rest is dit béééééh, één groot KUL verhaal, want we weten dat het dalende werkloosheid en fakeonomisch herstel verhaal één grote OPGEBLAZEN LEUGEN is !!!!!!:

Voorbeeld: werkloosheid is veel hoger dan officieel wordt meegedeeld

Bepaalde gebeurtenissen worden bewust verzwegen, terwijl anderen juist enorm worden opgeklopt, aldus Bräutigam. Zo wordt net als in Nederland het werkelijke aantal werklozen kunstmatig enorm verlaagd door iedereen die zelfs maar een paar uurtjes per week werkt, en alle mensen die vanuit de WW in de bijstand belanden (in Duitsland Hartz IV genoemd), niet meer mee te tellen. Het werkelijke percentage aantal werklozen in Duitsland bedraagt daarom geen 5,7% (2,54 miljoen mensen), maar eerder 12% - 15 % (zeker 7 miljoen mensen). ‘Het is een leugen om enkel dat lage aantal weer te geven. Dat is geen nieuws, dat is een mensen verachtende versie ervan.’

Voor de economische groei geldt hetzelfde. Jaarlijks mooie cijfers, maar ‘het enige wat er groeit zijn de winsten van de ondernemingen en de financiële elite. Niet gegroeid is het inkomen van de gewone man.’

http://tinyurl.com/y8738h4w Je eurofilie en het Engeland bashen begint zo onderhand irritant te worden Kees daar jezelf ook aangeeft of het de vraag is of het EU beleid onder dronkenlap Juncker succesvol zal worden voortgezet en de EU fakeonomie zal blijven “groeien” en wat de werkelijke kwaliteit van al die “banen” is!!!!!

Studeren…..alleen voor de rijken….http://tinyurl.com/ydfseswd  + reacties.….zoals het de neoliberale tumor betaamd!!!!

Het Ministerie van Waarheid….http://tinyurl.com/ybc3z7uu….liegt weer dat het gedrukt staat met GEMUTEERDE “waarheden”!!! Hoe zit het immers met het feit dat de lonen maar niet willen stijgen!!!! Dus….. L-E-U-G-E-N-S!!!!!!!

Gaat niet lang meer duren….http://tinyurl.com/y8eycxft  …..   http://tinyurl.com/ycunkqww…met de briefpost tak van Postnl!!

En zoals te verwachten viel…http://tinyurl.com/yahkum57  + reacties!!!!  http://tinyurl.com/y9cpeug5…..niets nieuws dus aan de neoliberale horizon!!! Boodschap voor oud én jong; sloof je toch in godsnaam niet meer uit voor dat KUT werk, het is immers paarlen naar de over jouw rug vet verdienende en uitbuitende zwijnen werpen!!!!!!

Het gaat toch zóóóó goed en vooral de werkenden gaan erop vooruit, zolang….http://tinyurl.com/y8ncg8pj…je je baan behoudt en dat wordt met de dag ONZEKERDER!!!!

Als we denken dat PostNl er een vreemd “business” model op na houdt kijk dan eens naar het volgende:                                          

http://tinyurl.com/y9h9ms3n  Serviceverlening N01? Forget it!!!!  Jammer dat je niet verder kunt lezen….  http://tinyurl.com/y7wtxbgg  ….maar wat er wél staat laat aan duidelijk niets te wensen over!!!!

En met dat vaste contract…http://tinyurl.com/ybyp85vu…..is het ook zo gebeurd!!! En houdt toch eindelijk eens op met dat CLICHÉ “na-ijl effect van de crisis” GELUL er komt immers een geheel nieuw soort economie aan waarin menselijke arbeid nóg meer gedecimeerd gaat worden!!!!

En laten we over die hypocriet van een Dijsselflower maar helemáál zwijgen!!!!

Een afspiegeling van het gemiddelde IQ van naar pulp kijkend en zichzelf vermakend “het gaat best wel lekker zo” VerNEEderigNSBland!!!: http://tinyurl.com/y6wvwcjb  Tsja, je kunt je alleen nog maar afvragen uit wat voor zieke lul dit één eiige spiegelei is gedropen. Maar natuurlijk hebben we hier te maken met een programma cyclus speciaal ter (geënsceneerd) “vermaak” voor het neusje van de zalm der VerNeederigNSBlandse intelligentsia- kuch:  http://tinyurl.com/yaffwluk  We kunnen dit toch al verloren land alleen nog maar veel sterkte toewensen!!!!

De bubble waarin we leven:http://tinyurl.com/ybsooctf

En zoals duidelijk te constateren valt….http://tinyurl.com/y6uuoul2….is men in VerNEEderigNSBland op dit vlak al veel verder en die bestaansONzekerheid zal vooral hier verder worden uitgebouwd!!!!!+ reactie. Ja Kees, dat is die bange, laffe, slaafse, volgzame, oogkleppen en oordoppen dragende schijnheilige calvinistische VerNEEderigNSBlander ten voeten uit!!!! 

En de oplichters….http://tinyurl.com/yb43m7r5   + reacties, lees die van Co Meijer maar eens!!!!…gaan gewoon vrolijk door met hun praktijen en weten zich ook gesteund door….jawel vul maar in…poliziek én banken!!!!!!!

We zouden allang moeten weten dat het Neo- Communistische NWO rijk komende is: http://tinyurl.com/ydgztsmh    + reacties. VerNEEderigNSBerlanders en solidair zijn, laat me niet lachen en dat basisinkomen is toch onvermijdelijk daar de technologie én de totaal gefinancialiseerde, speculatieve, parasitaire FAKEocomie ter faveure van de hoogstuit 20% rijke profiteurs van mensenwerk nog geen botsplinter heel zal houden!!!!

Die “Ossies” weten uit ervaring natuurlijk maar al te goed met wat voor  …   http://tinyurl.com/y9wbc7og  ….Ferkel vlees ze in de kuip te maken hebben!!! + reacties. Hoe zat het ook al weer met de opkomst van het Neo- Communistische NWO rijk!!!!!

Wat die…   http://tinyurl.com/ybq3lq9f   ....EU “elite” bezielt? Zullen we het dan nog maar eens herhalen dan? Het Neo- Communistische NWO rijk!!!!!!

Daar zijn we dus…  http://tinyurl.com/y7fne3c5   …..ook weer mooi klaar mee!!!!!

De enige redding voor de PVV….   http://tinyurl.com/ycvxgq5l   ….is het op een zijspoor zetten van Wilders zelf maar aangezien we een aardig vermoeden hebben wie hem en zijn partij financiert…..

De shadow oftewel deepstate….  http://tinyurl.com/ydeaslz7  ...met het Amerikaanse wapenarsenaal als zwaard in de hand….is het grootst denkbare gevaar voor de gehele mensheid!!!!

De grenzenloze onbetrouwbaarheid van “onze” MSM….  http://tinyurl.com/y9fcdawk  …is immers met geen pen te beschrijven!!!!!

Hell hole Islamsterdam laat weer…..  http://tinyurl.com/ybpd2qx2    ….van zich horen én zien!!!!!  Je hoeft immers niet ver te zoeken in de geschiedenis als het gaat om de vrijages

met de Islam die de EUSSR mét nazi- roots erop nahoudt:  http://tinyurl.com/yatwmew4   + reacties!! Het NIW zou dus beter moeten weten om op het artikel van mathilde terug te komen!!! En de rest van het schijnheilige westen liet en laat zich ook niet onbetuigd!!!!

http://tinyurl.com/y7fowrw6  Bekijk de foto’s in de wikipedia omtrent dit personage eens.

Bekijk ook de opmerkelijke rol van Tunesië tijdens WO II eens:   http://tinyurl.com/y93m6klu  maar een paar uitzonderingen ten goede vormen helaas zeker niet de regel en daar komen we op terug in een artikel van de Gatestone Institute met betrekking op het heden maar let dan wel WIE de grootste veroorzaker van alle ellende is!!!!

Het volgende vragen wij ons ook af…   http://tinyurl.com/y7dzzw3k  + reacties….maar het “je afvragen” hoeft niet lang te duren immers…het Neo- Communistische NWO rijk!!!!! Duidelijk ook de volgende uitspraak in het artikel: In Juncker’s universum telt alleen het positieve nieuws. De mislukkingen worden weggemoffeld- de Chroestjov’s, Brezjnev’s, Andropov’s van weleer groeten u!!!!!!

Mad, mad world we are living in   http://tinyurl.com/ycaffudg   + reacties.

Het grote gevecht op het geo- politieke schaakbord waarin de VS steeds wilder om zich heen zal gaan slaan!!!  http://tinyurl.com/ycpncx7w  + reacties.

Lees als….    http://tinyurl.com/yastnns2    …..meer dictatEUr als oplossing van de problemen voor Europa, en wat staat daar in de laatste alinea over “onze” pensioenen!!!!

Het is niet alleen de PvdApathie….  http://tinyurl.com/y7dznwjv  + reactie…maar vooral de manier waarop (o.a. vercommersialisering)….die je compleet van de hedendaagse poliziek doen afhaken en het antwoord op de laatste regel van dit artikel zal gegarandeerd een volmondig NEE zijn!!!!!!!!

Het gaat zóóóó goed, de schapen consumeren er op los want praktisch iedereen heeft “meer te besteden”-LOL:  http://tinyurl.com/y8rs8pzt  gaat hééélemaal goed komen mensen , vooral ook met het vooruitzicht dat de zorgkosten ook weer omhoog gaan bulderen en we weten waarom (artikel delangemars), de BV LIST en BEDROG blijft u NAAIEN waar u bij staat!!!!!!!! + reacties waaronder deze -  Oh ja op Prinsjesdag massaal weg blijven. Maar dat zal net als staken aan dovemans oren gericht zijn. Er is geen betere manier van afkeer dan gewoon weg te blijven in Den Haag tijdens Prinsjesdag. Diegene die er morgen staan vinden het dus niet erg dat ze iets meer moeten gaan betalen.“Iets meer betalen”?! Het ene gat gaat weer met het andere gevuld worden en bovendien gaat verhoging van de btw in bepaalde sectoren geheid weer ontslagdreiging opleveren!!!!!!

En ja hoor… www.google.nl/search?source=ig&rlz=1G1ASUT_NLNL406&q=www.fd.nl-1218775-verhoging-btw-volgens-koninklijke-horeca-desastreus-voor-cafebaas-en-restauranthouder  Eerste artikel+ reacties.

En aangezien we een “unie” der EUSSR zijn houden we de “florerende en aantrekkende werkgelegenheid” dus in de breedte in de gaten:  http://tinyurl.com/yawr6shn   ja, the land of “hope and glory” komt eraan!!!!!!

Het wordt ook hoog tijd dat we dat “Heilige Boek” eens kritisch onder de loep gaan nemen!!:  http://tinyurl.com/y9b7kyuy  + reacties.

Wat ik vindt ontbreken in dit artikel, is de enorme inbreng van Byzantium cq het oost Romeinse rijk, met het indertijd veel grotere Christelijke Orthodoxe denken, misleidt en misbruikt, door het toen al, zich bevinden van het kapitaal en daar door de macht in handen van de Venetiaanse Geldwisselaars cq leners, die net als nu Europa verkochten aan de Islam, zie Soros.

De kennis van de oudheid bevond zich in Byzantium en vooral Constantinopel, veel is nog terug te vinden in de oude Kloosters, veel is ook vernietigd door de Boljewiki, duizend kerken-kloosters verbrand, een intellectuele moord a la Mao.
Een enorme Europese civilisatie, met een hele grote artistique heritage, die beter verdiend, als altijd maar weer als ludiek en als vergane Glory te worden beschouwd, aangewakkerd door het zieke west Europese elitaire denken, met hun pseudo superieuriteits gevoelens, Jenne     http://tinyurl.com/yd2st3v5
   .......blijf vooral stug geleuven in de voorgeschotelde dogma’s, geleuvigen!!!!

U, ja U de KLANT    http://tinyurl.com/y96pn8nh    …reken af met je eigen debiele consumptieve neigingen door je niet meer te laten beïnvloeden, je hebt het zelf in de hand!!!!!

Onze welvaart, ons welzijn…..  http://tinyurl.com/ya6fff4e   …..zal zeker om een nieuwe beschouwing gaan vragen!!!!!

Wat voor trucjes……   http://tinyurl.com/yakmb367   zullen nu weer uit de doos der misleiding worden getrokken!!!

IJZERSTERK videootje!!!!!   http://tinyurl.com/ydda2h6z   Het net gaat zich sluiten en we laten het ZELF toe!!! Is dat mogelijk? Jazeker, de dodo is er ook niet meer en hoe is dié aan z’n eind gekomen!!!! Het Neo- Communistisch NWO rijk komt eraan!!!!!!

Hoe lang blijven wij nog in de pocket zitten van de..  http://tinyurl.com/y8b4cmtp    …OPLICHTERS!!!

Ja Kees, het risicobesef….  http://tinyurl.com/y9lgmhwq   …is totaal weg!!!!

De westerse berichtgeving over Syrië is één van de……  http://tinyurl.com/y7k85v9v   …..grootste LEUGENS van de laatste tijd!!!!

De wetten voortdurend onduidelijk maken is hét spel dat door de…..  http://tinyurl.com/y9x8eh3s   ….BV List en Bedrog voortdurend wordt gespeeld!!!! En denk je nou werkelijk dat jou die “zekerheid” wordt gegeven? Als je die gaat claimen weten ze niet hoe gauw ze je moeten vervangen voor een andere nul uren contractant!!!! En de schapen zelf laten zich hierin ook niet onbetuigd als ze geen sjoege hebben van dit soort contracten en erger nog, dit typerende lammerengedrag vertonen door alles maar te accepteren!!!!

En de “vakbeweging” droomt verder en heeft klaarblijkelijk nog steeds niet door…..  http://tinyurl.com/ya9ofboz  …..dat het FAKEonomisch “herstel” slechts gedragen wordt door het monetaire gefröbel van de centrale banken!!!!!!!!

U bent eigenlijk….   http://tinyurl.com/y7ktrdmp    …..al heel lang gewaarschuwd!!!!! + reacties.

Rutte sprak ons toe en zei Juncker is een ambtenaar die alleen voorstellen kan doen en bemoedigde ons met; ik ga nog een robbertje met hem hierover vechten. Grappig Rutte vergeet dat elke EU politicus naar Brussel wil en dat Juncker daar de baas is. Dus als Rutte dwars gaat liggen, geen toekomst in Brussel Rutte, zo simpel is dat.   En terwijl Pinokkio dat zei groeide en groeide zijn neus!!!!!

En nogmaals wordt aangetoond dat het FAKEonomisch “herstel” slechts gedragen wordt door het monetaire gefröbel van de centrale banken, zolang Draaki op zijn plaats zit zal hij niet naar Knot luisteren en is ook niet in het belang van de money transfer van noord naar zuid!!!!    http://tinyurl.com/yczvj37l

Het grootste gevaar in Europa is nog altijd de volslagen idioterie van de wegkijkende, ontkennende links liberale poliziek correcte gutmensch kerk vooral beleden én uitgevoerd door de krankzinnige Europese leiders!!!! :  http://tinyurl.com/y9yjk6m2

En ja hoor het is weer Prinsjes Bullshit Dag!!!   http://tinyurl.com/y9fwy3qp  + reacties onder deze youtube: 
Kees den Heijer
2 uur geleden

Als die VVD niet zo zwaar zou inzetten op het, koste wat het kost, in stand houden van de hypotheekrenteaftrek, dan zouden ze geen drie zetels meer binnenharken. 

Uit….   http://tinyurl.com/yd3r6fc3....  gespeeld!!!!

Het zal harder gaan met het naar benedengaan van de middenklasse dan jijzelf…..  http://tinyurl.com/yc3atuz9    .....denkt, Kees!!!!! 

Het volgende gaat “helemaal goed komen” onder Ferkel Merkel!!!!! : http://tinyurl.com/y8kd7h68  + reacties. Is het document echt?

Misschien de moeite waard het volgende eens te bekijken:  http://tinyurl.com/mnj76cd   De youtube versie  http://tinyurl.com/y7oejcpa   van deze docufilm plaats ik voor de reacties hierop om te kijken hoe hierover wordt gedacht maar oordeel zelf!!! En dit is wat Paul Craig Roberts, voormalig assistent secretary of the treasury of economic policy onder President Reagan er over te zeggen heeft  http://tinyurl.com/y6v5a84f

Nog meer hierover weten?

www.google.nl/search?source=ig&rlz=1G1ASUT_NLNL406&q=documentaire+hellstorm

The allies did their share of attrition but so did the nazi’s, but is every war not a bankers (Rothschild) war!!!!!

En over economische “wijsheid” kunnen we tot in den treuren discussiëren, maar we weten immers toch dat de huidige…..   http://tinyurl.com/y9zvxnak  + reacties….poliziek immers toch altijd de verkeerde beslissingen neemt!!!!

https://www.ftm.nl/artikelen/hoera-een-begrotingstekort?share=1

Wat de BV List en Bedrog ons voorspiegelt daar zouden we…. http://tinyurl.com/yckry9nj   + reacties….geen waarde meer aan moeten hechten!!!!   Had ik toch gezegd vanmorgen. Gelul in de ruimte. Als je maar blijft zeggen dat het regent, dan geloofd iedereen op een gegeven moment dat het regent. Als je maar blijft zeggen dat het goed gaat dan geloofd iedereen op een bepaald moment dat het goed gaat. En als je maar blijft zeggen dat iedereen er op vooruit gaat dan denken ze het ook nog. Mensen zijn kudde dieren en kunnen zelf niet meer nadenken. Na-apers en papagaaien koeien en schapen dat zijn wij geworden.

En de aller domste hersendode koeien en schapen blijven maar vlaggen en zwaaien naar de Koninklijke Onrendabelen en er zijn erbij die héél ver gaan in hun volslagen idioterie!!!!: http://tinyurl.com/ycunet5u    Dáááág, Oscar!!!

Blijf maar vooral geloven dat we deze volks verlakkers nodig hebben om het land (de facto opgeheven!!)….  http://tinyurl.com/yb8lqcyx   + reacties….. te “besturen”!!!!!
Richard zei: 
Iemand nog naar het stemhokje gehold de laatste keer?

Zie de overeenkomst!!!  : http://tinyurl.com/yajq4glf   + reacties.
formidabele zei:
Als met decreten het volk hun(NWO) wil opgelegd wil worden?

Maar ze zijn toch nuttig met hun “handelsmissies”?:

http://tinyurl.com/y8l9tl6h

Vlag en zwaai naar ons domme schapen, welterusten en slaap lekker!!!!

Frankrijk staat weer op zijn kop want die Fransen laten zich niet piepelen (zie artikel delangemars) maar de VerNEEderigNSBlander…..weet niet hoe dat aan te pakken want dat heeft de bovenste beste brave volgzame slaafse calvinistische borst immers… http://tinyurl.com/yaonmo26...+ reacties…. nooit geleerd!!!! :

We kennen deze song toch nog wel nietwaar!!!!! …..  http://tinyurl.com/y7q48hf2    …..behoeft dus verder geen betoog!!!

SLAAP LEKKER, VERNEEDERIGNSBLANDERS!!!!!!


Keek van de week 04-10-2017

Hoe dringen we toch door tot het gros der cognitief dissonante VerNEEderigNSBlandse dikschedelschapen

We beginnen maar met de teloorgang van het referendum:

We weten inmiddels toch dat volksdemocratie….  http://tinyurl.com/ybmhbulv  http://tinyurl.com/y8sxv39x  ….geen enkele kans meer zal krijgen!!!  

We MOETEN positief zijn…..  http://tinyurl.com/yc97mfmo  ...maar we kunnen maar beter REALISTISCH blijven!!!!

Ech HEMA…  http://tinyurl.com/y8mmeddj......  http://tinyurl.com/ybsmbc8j  http://tinyurl.com/y7cepnge …..dááág HEMA!!!

FNV staat nog steeds niet in de realiteit der “nieuwe economie”: http://tinyurl.com/y7zn7qux

Ja mevrouw, er moet inderdaad dringend iets veranderen…..  http://tinyurl.com/yawvu84s  ….namelijk de invoering van het Onvoorwaardelijk Basisinkomen!!!!  Maar volgens “onze” onvolprezen PM Prutte met zijn neoliberale knechten van de MONOPARTIJ VVD66PvdAGLCUSGP bestaat armoede hier in VerNEEderigNSBland niet!!!!

De volgende twee documentaires laten de schrijnende werkelijkheid hieromtrent in het SCHIJN welvarende westen met zijn excessieve schuldenblaas- waaronder VerNEEderigNSBland dus ook ressorteert- op niet mis te verstane wijze zien en wel door de ogen van kinderen die donders goed in de gaten hebben dat hun toekomst verwachtingen in rook opgaan (VS) en als ma ze geen ontbijt meer kan geven ze bij de “Breakfast Club” (UK) moeten aankloppen!!!!:  http://tinyurl.com/y8lmszth  -minuut 24.13- “This is not the Great American Dream”, en dat zegt dan een 11 jarige!!

Één van de reacties op deze video: All the children seemed so intelligent. I hope they can find better situations in their adult lives. Sarah was especially unique and vibrant.  that girl is absolutely right. being poor does change you. you'll always be thinking about money and food and if you have enough. you'll always be wondering about your house and if you'll get to stay there. sometimes you'll just get antsy with no idea why, and then you'll realize that in the past, you would have moved already so your brain thinks it's time. you might start living out of boxes like it's normal and not making friends because it's just easier that way. questions and insecurities about your own shelter, safety and survival in the world isn't something anyone should have to deal with, much less children. living shouldn't feel the same as drowning all the time. it's like you're getting it from all sides, can't trust anyone but don't have a choice. you better believe it changes you. you shouldn't be bullied for being poor. or made to feel less, dirty or evil to the world. yet, that's what happens.

Kregen de mensen eindelijk maar eens door WIE hun toekomst keer op keer te grabbel gooien door het BEWUST veroorzaken van crises en oorlogen maar de keiharde waarheid voor hen die al slachtoffer zijn is dat ze daar geen enkele seconde de tijd voor hebben om daar over na te denken!!!! : Het huidige monetaire systeem is gebaseerd op schuld en fractioneel bankieren. Het is op zich geen probleem dat geld als ruilmiddel uit het niets wordt geschapen. Wat wel problematisch is dat geldschepping aan commerciële bedrijven (banken) wordt overgelaten en dat over 'niets' groeiende rente moet worden terugbetaald. Vandaar dat een economie moet 'groeien'. Het is dus een frauduleus casinospel. Banken kunnen desgewenst boom and bust veroorzaken zoals de FED deed in de jaren 30 en de jaren daarna, door schuld te laten oplopen en krediet uit het systeem terug te trekken. Instellingen en particulieren kunnen dan niet langer hun schuld afbetalen en gaan failliet.

In diezelfde periode heeft Duitsland zich aan de greep van de bankiers onttrokken en de economie floreerde al binnen enkele maanden. Geld is geen ruilmiddel meer maar een machtsmiddel. Insider Caroll Quigley heeft daar uitgebreid over geschreven. Het is dus een kunstmatig systeem dat ook kunstmatig in stand gehouden kan worden. Tot het einde der dagen. Het monetaire systeem komt alleen dan tot een eind wanneer het bankierskartel dit zo gepland heeft. Voorlopig zijn de VS nog altijd het instrument van dit kartel. Dat zullen ze niet opgeven totdat hun doelen zijn bereikt.

http://tinyurl.com/y8x3p6lg Ronduit ontnuchterend hoe zulke jonge kinderen al met de keiharde realiteit worden geconfronteerd en het ook onder woorden weten te brengen, onder deze omstandigheden zijn ze hun tijd noodgedwongen al ver vooruit!! En dat een vader geen andere optie meer heeft dan zijn baan op te moeten geven om voor zijn doodzieke dochter te zorgen terwijl hij niet hoeft te rekenen op hulp van instanties toont des te meer aan hoe totaal verrot en moreel failliet onze zogenaamde westerse “welvaartsstaat” is!!!! Ook reacties op deze video:

A child dying of cancer having to go to a food bank….what kind of fuckery is this? That’s just sickening. Dad having to give up his job to take care of his sick child and unable to recieve some unemployment benefits..this is terrible. There is enough food in this world for everyone to eat well.. NO excuse. It’s not about lack of food. It’s about greed and control.

Juist, greed en control dus en wie veroorzaken dat en wie ondersteunen dat!! De laatstgenoemden zijn de volksverlakkers der poliziek die in eigen belang de eerst genoemden, BIG MONEY- banken, multinationals- daarin ondersteunen/souffleren en het gros der dumbfuck sheeple helpt ze keer op keer middels “democratische verkiezingen” in het zadel!!!!! Maar ook in Engeland hebben ze klaarblijkelijk nog steeds niet de buik vol van neoliberalism en Thatcherism!!!! En wat de VS betreft; de Clinton, Bush en Obama Administrations hebben, onder de kwalijk riekende dampen der multinational greed, warmongering der neo- cons en democratic liberal left, de middenklasse banen naar de lagelonenlanden overgeheveld zodat er een zeer grote groep “deplorables” is ontstaan zoals ze door bitch Hillary Clinton hautain, neerbuigend en arrogant  worden aangeduid en neergezet!!!!

De twee bovenstaande video’s dateren respectievelijk uit 2012 en 2014….  http://tinyurl.com/y9n3dkrg  ….maar anno 2017 is er in de VS niet veel verbeterd en al helemaal niet met low quality jobs waar je geen gezin van kunt onderhouden en hetzelfde geldt voor Engeland waarin experts in 2014 aantoonden dat er rond 2020….  http://tinyurl.com/l4y9c7s  …5 miljoen kinderen aldaar in armoede zullen leven!!

Het is klip en klaar dat het in de alomtegenwoordige gemonetariseerde westerse FAKEonomie alleen met de hoogstuit 20% HAVES die van geld geld weten te maken via de casino’s = beurzen goed gaat en dat vooral de midden- en lagere klasse steeds verder in het monetaire moeras zal gaan wegzakken, immers;  "That's not only because so many people have lost their jobs, it's also because the jobs that are replacing them are low paying. You cannot feed a family." En dat zien we hier in VerNEEderigNSBland dus ook overduidelijk gebeuren en dat noemen we dus de “nieuwe werkgelegenheid”, maar Prutte en de zijnen en haren weigeren dit onder ogen te zien en de MSM en “experts” LIEGEN om de brij heen om de poliziekie in hun “kabinetten” op hun nog immer neoliberale wenken te kunnen bedienen !!!!!!

De ontsporende onvrede bij “werkgever” NS:  http://tinyurl.com/y9lydq9w

En wat voor sprookjes worden hier weer verteld!! : http://tinyurl.com/y8nwj5wo   …..de tijd zal het spoedig leren maar interessant gaat het natuurlijk worden voor het zittende personeel en vooral onder welke arbeidsvoorwaarden en salaris onder de nieuwe eigenaar, immers “baanbehoud” wil de laatste tijd nogal een behoorlijk holle frase zijn !!!!!

Ze wil natuurlijk maar één ding…….  http://tinyurl.com/ycpg4q2q  …op het pluche blijven kleven en Prutte wil haar daar graag bij helpen!!!

En wie neemt de VerNeederigNSBlandse……  http://tinyurl.com/yc65hmf2  …..nog serieus? Misplaatst optimistisch Annetje, maar met haarzelf zal het wel bijzonder goed gaan!!!

De EU zal er alles aan gelegen zijn….  http://tinyurl.com/ybxpqwb6  ....de Orwelliaanse dictatEUr er door te drukken!!!!

En ook uit de (lucratieve) overledenen……  http://tinyurl.com/y8kfvhg4  …valt klaarblijkelijk nog een hoop te melken, Mammon gaat immers letterlijk over lijken!!!

Zoals al eerder vermeldt…..  http://tinyurl.com/y9qasszo  …..gaat het in de VS niet zonniger worden en producenten kunnen produceren wat ze willen maar als het gros door geldgebrek de producten niet af kan nemen!!!

En hoppa achterdeur open, gebukt gaan staan…..  http://tinyurl.com/ycpvptnu  ....schop onder je kont….en weg wezen…..wat gaat het toch góéééééd met de VerNEEderigNSBlandse FAKEonomie !!!!!!

Nee, HEMA…..  http://tinyurl.com/yakx68u5  …is niet “hot”!! En wat gaat een beursgang dan voor het zittende personeel betekenen….vast niet veel goeds!!!!!

Varkens zoals hij…..  http://tinyurl.com/yc35tgth  …..verdienen dus ook niet beter, opdoeken dat kut bedrijf!!!!

De techniek zal veel sneller en harder toeslaan dan menig geen denkt….  http://tinyurl.com/y8en69a9  http://tinyurl.com/yapumefr  …. en de gevolgen zullen dus ook niet uitblijven!!!

Nog meer problemen voor Jeanientje:  http://tinyurl.com/y93phqfg  ….dus..  http://tinyurl.com/y9925v8f  !! + reacties. Wat doen we in vredesnaam in Mali, of elders! Juist!!!

En dit stuk verdriet, verantwoordelijk voor slavenarbeid in de “Participatie” wet én het slopen van uw pensioen – samen met Partij van de Apekool genoot  Lodi Asscher-……  http://tinyurl.com/y7qz4zrb  wensen wij ook een lange en zeer pijnlijke doodsstrijd toe!!!! + reacties. Maar ja, als het eenmaal in de…..  http://tinyurl.com/y7qzhzk5  …..familiegenen zit!!!

Hebben we nou echt nóg niet hélemáál genoeg van de volksverlakkers der MONOPARTIJ   VVD666PvdAGLCUSGP!!!!!  …..  http://tinyurl.com/y73pg59e  …..wat staat die Hennis Plaspop van de Vereniging van Dieven nou te hakkelen met die lelijke dichtgeplamuurde apenbek van d’r en dan het TOTAAL ONGELOOFWAARDIGE  OND666 in de tweede video!!! Die lafbek van een Arrogander Peggold heeft hier verstek laten gaan en in zijn plaats staat daar dan een jong groen broekenventje dat als een blikken robotje met een draaisleutel in z’n rug “antwoord” staat te geven op een overigens ijzersterk optreden van Bosma van de PVV die de OnDemocraten op onnavolgbare wijze te kakken zet!!!!!! Hoelang denkt het naïeve gros der stemvee schapen nou nog te twijfelen of hen het “voordeel van de twijfel” te moeten blijven geven!!!  http://tinyurl.com/ybybmxbn + reactie.  http://tinyurl.com/yc945tz2 +  http://tinyurl.com/y7syksha  Let op vanaf minuut 12.04!!! Berckmoes wilde zich dus als (sociaal) liberaal inzetten voor de onderkant van de samenleving en een visie daaromtrent ontwikkelingen daar zij de mening had een betere oplossing te hebben dan de socialisten maar dit item werd dus geweigerd door de VVD partijpolitiek, dat mocht dus niet naar buiten komen van Halve Zoolstra!!! Zegt dus genoeg over het in/meelevend gehalte der psycho sociopaten dat deze Bitterballen Partij bevolkt, maar wat had je anders verwacht, immers hun “bezielend” (zielloos) leider, de onvolprezen Prutte moet sowieso niets van een visie hebben!!!!… Aan de andere kant van de Regenten Partij, de Partij van de Asociaalheid/Apathie/Apekool:Hoe men bij de PvdA neerkijkt op de mensen die ze zeggen te willen helpen laat verder niets over aan de verbeelding. Wat een walgelijke mensen zijn het toch. Inderdaad, wát een klapmuts, die Ploumen!!!+ reacties. http://tinyurl.com/y8zskteq  …en we weten inmiddels dat “dappere partijtjes” CU en SGP nu ook tot de MONOPARTIJ c.q. Regenten Partij zijn toegetreden (middels “gedoogsteun” of daadwerkelijke “participatie” in de coalitie) om ongetwijfeld ook interessante baantjes voor ONRENDABELEN (in geval van de CU) te kunnen claimen!!!!! + reacties. Ziek van de Regenten Poliziek!!!!!

Laat dat “liberale krachtvoer”…  http://tinyurl.com/y9hym8uo  …dan eerst maar eens resoluut een einde maken aan de draconische uitvoering van de “Participatie” SLAVENARBEID wet door OnLeefbaar NSDAP kopstuk Struijvenberg in Verrotjeknor als ze werkelijk ballen in hun broek hebben!!!

En uiteindelijk zul je….  http://tinyurl.com/y8brjtop  ….de rekening toch gaan betalen!!!!

Het rad van het Old Boys Network draait gewoon verder…  http://tinyurl.com/y8bebacd  …..vul je zakken maar!!!!!

De grootste fout van de poliziek…  http://tinyurl.com/y7hgrejb  ….zit als een gigantische hersentumor in het eigen brein te woekeren: het links liberale poliziek correcte “Gutmensch” gedachtengoed !!!!!!!!!!

Het “wonder dat europese unie heet” ?!!?  http://tinyurl.com/ya54jkps  Ik heb mijn reactie hierop er maar ingekopt onderaan het artikel!!!

Het wordt nóg maar eens een keer uitgelegd…  http://tinyurl.com/ya723zcr  ….hoe de vork in de steel zit en ik heb gelijk mijn reactie hierop ook maar geplaatst!!

Hoe vaak moet het nou nog gezegd worden….  http://tinyurl.com/y93k3rc5  …..dat voor steeds meer mensen werken in dit huidige volkomen achterhaalde en leeg geknepen systeem totaal geen zin meer heeft net zoals je stem uitbrengen op de onrendabelen der poliziek!!!!!!!

Het SCHIJN welvarende westen….  http://tinyurl.com/ya5lcm72  ….en blazen maar, één grote BUBBLE!!!!  http://tinyurl.com/y84akkvz  Debt isn’t wealth  = een waarheid als een koe!!!!

Valt er dan toch nog wat te lachen met “onze” ONRENDABELEN!!  http://tinyurl.com/ybuhrpxy  +  http://tinyurl.com/y9opwk4t

Maar we weten ook…..  http://tinyurl.com/y9yulwd5  …dat het lachen ons weer snel zal vergaan geheel volgens verwachting overigens!!! + reactie.

Omdat de cognitief dissonante schapen zich weer eens laten afschrikken wat voor “complottheorieën” moet doorgaan!!:  http://tinyurl.com/ya5ftcv9

Het was natuurlijk al langer bekend….  http://tinyurl.com/y9g7zqjg  ….met dit “ business model” graaft PostNL haar eigen graf immers; you can fool people one, maybe two times but not all the time!!!!! Rendabel zal het niet lang meer blijven als mensen massaal gaan afhaken!!!! En wat dat filmpje betreft, er zijn er natuurlijk altijd van die RAARiteiten bij die bereid zijn daar voor de hoofdprijs te gaan betalen, duur “cadeautje” dan, meid zeker als je dat elke week blijft doen!!!!

De Nederlander is en blijft…  http://tinyurl.com/y9vblw34  … een meelzak!!!  + reacties.

Alle wegen leiden naar….  http://tinyurl.com/ycgokuer  …..SOROS !!!! + reacties.  http://tinyurl.com/y8pxg2fd

Toiletpapier zijn en blijven we….  http://tinyurl.com/y93bdltp  …als we HEN steeds maar weer een mandaat blijven geven!!!! + reacties.

Onrendabelen komen….  http://tinyurl.com/y8dpncty  gaan en komen weer!!!! + reacties.

Hollen om stil te staan…..  http://tinyurl.com/yac3b524  …cijfers liegen niet maar leugenaars zijn goede cijferaars  http://tinyurl.com/yagk4h66  http://tinyurl.com/y8zahtgd  en loonsverhoging gaat er niet komen net zo min als dat er meer banen gaan komen waar mensen werkelijk van kunnen rondkomen dus tijd voor het onvoorwaardelijk basisinkomen, meneer Thomas!!!!

Bevrijd ons van… http://tinyurl.com/y826b6ht …..Mammon!!!

DictatEUr in opmars….  http://tinyurl.com/y72wd85c  ..nu houdt Brussel zich nog koest en vindt het een “Spaanse aangelegenheid” en steunen ze uiteraard Madrid maar was dit in Hongarije gebeurt dan waren de rapen past echt gaar gewezen!!!!

We zullen het dan maar….  http://tinyurl.com/ya3a86ph...  niet over stemfraude ter faveure van Socron = Soros Macron hebben nietwaar!!!!!

Een vertegenwoordiger van het oplichters gilde bij uitstek…  http://tinyurl.com/yccxu66d  ….zal het ons wel even uitleggen!!!

Hét waanidee van de Eurocraten: http://tinyurl.com/ya33y79e + reacties.

Subversie of ideologische blindheid:  http://tinyurl.com/y9ca2d6r

Een beeld zegt meer dan….  http://tinyurl.com/ybon77mh  ……duizend woorden!!! En zo werkt dat dus, slim bedacht!!!!

Failliete bedrijven, onderaannemers, het “werkbedrijf” EUSSR in de dagelijkse praktijk! : http://tinyurl.com/yck265yy

De kloof tussen de zachte en harde data in de EUSSR…….  http://tinyurl.com/ydhm263g  …..zal steeds groter gaan worden in de FAKEonomie en juichaapjes vol vertrouwen = gebakken lucht moet je sowieso niet meer serieus nemen!!!!

De waan…..  http://tinyurl.com/y98ghvxu  …van de dag!!

Bureaucracy and politics, is alles wel wat het werkelijk is?!: http://tinyurl.com/y9u6zqyl + reacties.

Wie robocops bejaarden tot bloedens in elkaar laat slaan, verliest elk debat: http://tinyurl.com/yc2q7gwg + reacties.

De fascisten nazi unie …. http://tinyurl.com/ya3o7wfk  ….die de EU werkelijk is!!!!

Hoe lang laten we ons nou nog in de maling nemen door de Haagse onrendabelen met hun “formatie” theater voor de bühne!!!: http://tinyurl.com/yd5qnwqz

Achter de feiten aan blijven lopen…  http://tinyurl.com/y97whnl2  ....of het werkelijk anders willen!!

Er is genoeg voor ieders behoefte……  http://tinyurl.com/y78wlvxc  ….maar niet voor ieders hebzucht!!! 

Al die poeha de laatste weken omtrent Hudson’s Bay:  http://tinyurl.com/y82xg23g

Als het eindelijk eens door gaat dringen:  http://tinyurl.com/y8n2fq4y   Hun gemakkelijk geld heeft het hele systeem gecorrumpeerd. Dus, zal er nooit een echt herstellende economie komen. !!!!!

Als we ons er eenmaal van bewust zijn……  http://tinyurl.com/y7ge7y7r  ….hoeven we alleen maar verder te gaan op het gekozen pad!!! 

“Onze” Nederlandse Omroep Staatspropaganda…….  http://tinyurl.com/ydgofzxp  …. Is een grote journalistieke SCHANDVLEK!!!!

Reken je maar niet rijk…  http://tinyurl.com/yd3w6s8l  ….de poliziek kennende moet dat geld natuurlijk weer ergens vandaan komen!!!!  http://tinyurl.com/y8r9hyxh  +reacties. http://tinyurl.com/ybbv5j5t  + reacties. Meer btw betekent dat veel branches gaan steigeren en er ontslagdreiging komt én dat u meer voor uw boodschappen gaat betalen + http://tinyurl.com/y6w4phed  … en hoe zit het ook alweer met de zorgpremie!!!

Rules are made to….  http://tinyurl.com/ycl2dn26  be broken!!!

Poliziek en corruptie…..  http://tinyurl.com/y98coa6a  …twee handen op één buik!!! + reacties.

Wie wil er nou nog lid blijven na het lezen van dit artikel!!!:  http://tinyurl.com/ybrdjmsn  + reacties. Zie de infiltratie van de neoliberale PvdAsocialen en het tot stand komen van SLAVENARBEID in de bijstand !!! En de SP doet ook lekker mee!!! Wie nu nog steeds niet geloofd dat de “vaste” baan zeer weldra voltooid verleden tijd zal zijn mét medewerking van de FNV (die immers door de neoliberale PvdAsocialen is geïnfiltreerd)….!!!

VerNEEderigNSBland is immers GIDSLAND voor EUSSR beleid!!!! Altijd haantje de voorste met o.a. liberalisering, ontslagrechtversoepeling e.t.c. It is all ment to be!!! Tijdens de EU conferentie in Lissabon over de economische ontwikkelingen spreken de lidstaten af dat de arbeidskosten omlaag moeten met 30 a 40%, om zo de crisis te bestrijden en de rendementen te verhogen. Dat kan bijvoorbeeld door personeel met CAO loon te vervangen door mensen met een uitkering. In Engeland had Thatcher dat al massaal gedaan. De Sociaal Economische Raad (SER, overlegorgaan tussen overheid, werkgevers- en werknemersorganisaties) schept voor Nederland het kader en de PvdA-ers op het Ministerie van Sociale Zaken Asscher en Klijnsma maken er de wetgeving voor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Over de SER gesproken, wie zit daar als Kroonlid in? Juist, Babs Baarsma ook topeconoom bij RaboBank!! Zie de connecties, zie het netwerk!!! Wat heeft Baarsma onlangs verkondigd? http://tinyurl.com/y8qpcjmv  Opdoeken die vaste contracten en vervangen door contracten van hoogstuit 5 jaar!! Laat het nou “toevallig” zijn dat latex face Buma van de immer hypocriete Regentenpartij CDA een aantal maanden geleden een uitspraak deed van eenzelfde strekking !!  http://tinyurl.com/yacnykwd  “En door het mogelijk te maken langere deeltijdcontracten af te sluiten, bijvoorbeeld voor vijf jaar. Dat geeft altijd nog meer zekerheid dan een flexbaan.'' Coincidence- toeval?! En passant moet u dan tot uw dood blijven leren om “bij” te blijven op de Arbeit Macht Frei markt en is het dus voor u sappelen geblazen tot aan de grootste illusie; “uw” pensioen!!!  http://tinyurl.com/y95tfytn  http://tinyurl.com/y9svkjem  http://tinyurl.com/y9rfpgb8  Onze mede economische “experts” Gautier, Wilthagen en Bouman zijn ook groot voorstander van uw INsecure FLEX toekomst naar Deens model!!!  http://tinyurl.com/ycgxgadc  Maar de neoliberale voorstanders willen het maar al te graag doordrukken met de bedrijfslobby voorop!!! En dat terwijl automatisering/robotisering in volle opmars is!!  http://tinyurl.com/yaa77tmq  U zingt toch wél braaf staand het Wilhelmus met ons mee!!! http://tinyurl.com/y7wjwa56  U denkt nog steeds dat het allemaal uit de lucht gegrepen is en u denkt nog steeds van mwa, het zal wel zo’n vaart niet lopen ? Welaan, wij hebben dat allemaal allang te voren uitgekristalliseerd, uiteraard in opdracht van de EU- http://tinyurl.com/ybxgr2ov en dat allemaal terwijl u nog steeds lekker door slaapt en van brood en spelen geniet  http://tinyurl.com/ybc3x23g  http://tinyurl.com/y92rp5et  ontvouwen wij nu Operatie Loi Travail- http://tinyurl.com/ybwcb7eo  op dit moment dus ook in Frankrijk gaande o.l.v. NWO puppet Socron = Soros Macron met ook daar op handen zijnde ontslagrechtversoepeling- we moeten immers concurrerend worden t.o.v. de lage lonen landen ter faveure van het grootbedrijf en die willen geen lastige hoge personeelskosten!!! U denkt nog steeds dat lidmaatschap van FNV u behoedt voor onheil? Zéér naïef want volledig onder onze controle!!!  http://tinyurl.com/yc7awmgc  Uw Verzorgingsstaat? Wat haalt u zich in Uw hoofd!! ONZE Verzorgingsstaat!!: http://tinyurl.com/yage2tbt  Maar jullie suffe slaapschapen geven ons toch telkens weer een mandaat en jullie WILLEN toch zo graag dat WIJ het voor jullie regelen!! Wat is “democratie” toch een mooi systeem voor ONS!! Jullie willen alleen maar dom vermaak en leggen jullie hoofden gedwee in onze schoot? Prima, komt allemaal goed dus, WIJ regelen het wel voor jullie met onze club van neoliberale poliziekie, “experts” MSM én FNV, reken daar maar op!!!! Onvolprezen Prutte van de Vereniging Van Dieven  http://tinyurl.com/ycw4lxoz  wil sowieso al geen bindende cao’s meer laat staan dat hij een visie heeft!!: Een woord waar premier en VVD-leider Mark Rutte weinig mee op heeft. Want wie een visie wil, moet naar de oogarts, zo stelde Rutte meer dan eens. http://tinyurl.com/y76ebhdb  en Arrogander Peggold van OND666 http://tinyurl.com/y9rpn9ms  http://tinyurl.com/y7yz96zk + reacties en Hans “de vaste baan is een leugen” de Boer van VNO-NCW bezorgen jullie de “vaste” banen nieuwe stijl gestript van ontslagbescherming!!!  http://tinyurl.com/yayzadfc  En de Gristen Unie? Die kijkt de andere kant wel op, doet een paar Weesgegroetjes  http://tinyurl.com/yatk3r3j  en ziet dan vanzelf dat het allemaal goed komt!! Rechts van den bijbel weet u toch samen met CDA!! Slaap lekker verder domme brave calvinistische schaapjes http://tinyurl.com/yb3zsw2h  met je zachte wol, de scheermessen zijn al geslepen!!! U ziet het, alle puzzle stukjes vallen vanzelf op z’n plaats, zoals het ook de bedoeling is; het dictatEUr project  http://tinyurl.com/y9756put  !! De EU is er NIET voor U, irrelevante burger  of denkt U soms nog steeds dat het wel zo is!!!!

2017 10 04 EUburgers 

Mesi: De bond had al eerder Lodewijck de Waal en Wim Kok geleverd en zijn nu vieze Bilderbergers.
Johan Bosman (werktuigkundige): De Waal en Kok, inderdaad weerzinwekkende persoonlijkheden. En niet te vergeten wijlen Hans Pont die na twee jaar voorzitterschap van het FNV ineens opdook aan de andere kant van de CAO-onderhandelingstafel.  

Johan Bosman (werktuigkundige): Vreemd dat er nog steeds mensen zijn die denken dat een vakbond waarvan de leiders alleen nog maar met de minister van economische zaken willen praten (het zogeheten “polderen”) nog steeds operationeel is. Maar ook hier… alle draden van wat er ernstig mis is in onze samenleving leiden naar ons geperveteerde wettige betaalmiddel. En dáár mag echt niemand aankomen:

http://tinyurl.com/y7khlk6k  -Politie verziekt lancering Nieuwe Gulden op Prinsjesdag

Reactie van Chad Chaddingron The Fourth:
De vijanden van de samenleving (overheid en centrale banken) hebben geen enkele legitimiteit en iedereen begint het te beseffen. Hun "agenten" zijn niet meer dan straatcriminelen in carnavalskostuumpjes en dienen zo behandeld te worden. Idioten die nepgeld aannemen van een blutte misdaadorganisatie die honderden miljarden in schuld staat, om hun medemens te terroriseren en met geweld te onderwerpen aan het misdaadmonopolie van een hoop miljardenfraudeurs en mensenhandelaars. Je zal pas échte verandering zien wanneer deze criminelen te beschaamd zijn om 's morgens hun uniform nog aan te trekken en hun misdaden tegen de samenleving verder te zetten. Ordervolgers zijn hét knelpunt dat de evolutie van de mensheid tegenhoudt.

Reactie van Ben Niessen:
De politie zijn maar poppen die doen wat hun word op gedragen net als de andere 99% van de mensen,vrij denken is een lastig iets voor mensen die in een patroon worden geperst door jaren lange media hypnose................. De wereld onder kapitalisme in een akelige wereld waarin de multinationals en banken de politiek beheersen en het kapitaal regeert en de bevolking wordt vertelt democratie is de oplossing ga daarom stemmen.........

Reactie van Marijke en Hans Bosman:
De onderdrukking van de mensen wordt uitgevoerd mèt en dóór het wettige betaalmiddel. "Wettig" omdat we geen ander betaalmiddel mogen gebruiken en hieraan zien we meteen dat het geld ook aan de basis staat van onze rechtsinrichting. "Onze" politici en hun bovenbazen bij de banken zullen er alles aan doen het huidige (geperveteerde!) wettige betaalmiddel te handhaven. Ze zullen dat doen met “alle mogelijke middelen”en gewoonlijk bedoelen psychopaten daarmee “desnoods gewapenderhand”..

Keek van de week 27-09-2017

Ondanks dat we nog steeds geen "kabinet" hebben (en moeten we dat dan nog wel willen want Brussel heeft immers een zeer dikke vinger in de pap)…is er nog aardig wat te melden!!

Het ene gat…..  http://tinyurl.com/ydcae25n  …..dichten met het andere is het enige wat onze “gekozen” onrendabelen kunnen bewerkstelligen!!!!!

Misschien eens minder geld naar die bodemloze beerput in Brussel sturen??

ONzekerheid…..  http://tinyurl.com/y8fcgrje    …..is troef en niet meer weg te denken in onze hedendaagse “samenleving”!!!!!!!!!!!!

Maar de VVD met zijn henchman de Boer zijn blij!!!

Het zal de in het paralleluniversum vertoevende poliziek immers toch niet persoonlijk raken!!!   http://tinyurl.com/y8sepg5f

En ook Hans de Boer droomt irreële dromen….  www.google.nl/search?source=ig&rlz=1G1ASUT_NLNL406&q=www.fd.nl-economie-politiek-1219499-vno-ncw-acht-loonsverhoging-van-3-in-2018-acceptabel  Eerste artikel + reacties……in de huidige totaal gemonetariseerde FAKEonomie en natuurlijk, de poliziek wil zóóó graag aantonen dat ze “op het juiste spoor zitten”-NOT!!!!

Onzekerheid en nog eens onzekerheid in het land waarin het “steeds beter gaat” : http://tinyurl.com/y8txaaz4

Ze willen immers…… www.google.nl/search?source=ig&rlz=1G1ASUT_NLNL406&q=www.fd.nl-economie-politiek-1219384-overleg-ministerie-en-sociale-partners-over-definitie-zware-beroepen-mislukt

Eerste artikel+ reacties……  Nee ze willen dat je buffelt tot je dood bent!   Juist!!!!!

U bent een melkkoe, U….  http://tinyurl.com/y75d3yjv  …..MOET koste wat kost consumeren!!!!!

Zijn de “heren” lid geworden van FNV….  www.google.nl/search?source=ig&rlz=1G1ASUT_NLNL406&q=www.fd.nl-economie-politiek-1218938-economie-staat-er-bijzonder-goed-voor

Eerste artikel + reacties…wat een FARCE!!!!.   Het meest trieste van de hele poppenkast van vandaag is dat de oranjes maar hoeven te vragen om meer geld en het krijgen. De werkenden, die de oranjes subsidiëren, krijgen een procentje loonsverhoging en meerdere procenten lastenverhoging. 
Het wordt weer een triest jaar!

Evaluatie van een paar jaar Dijsselbloem;
- collectieve lasten Nederland gestegen;
- HRA niet afgeschaft, idem het rondpompcircus van (huur/zorg)toeslagen en heffingskortingen;
-schuldenpositie Zuid Europa en Frankrijk onhoudbaar en Griekenland feitelijk failliet indien het binnen een mensenleven de schuld moet aflossen;
- transfersysteem DNB, Bundesbank e.d. richting ECB (vorderingen op zwakke broeders) leidt binnenkort tot uittreden/val Euro en dwingt Nederland/Duitsland/ Finland e.d. tot ongekende maatregelen richting de zwakke broeders;
- 1 miljoen Zzpérs/schijnzelfstandigen die tot wel € 24000,00 aan fiscaal inkomen niets aan loonheffing e.d. afdragen i.t.t. werknemers (of ze nu wel of niet lid zijn van FNV);
- pensioenen a.g.v. bovenstaande binnenkort gehalveerd/afgewaardeerd (idem AOW); enz.
- geen extra heffingen op vliegen/stinkdieselsOplossing Dijsselbloem uiteindelijk: wordt lid van FNV -> in en in triest en nog eens triest.....

De enige manier om de inderdaad veel te lage lonen omhoog te krijgen is het kunstmatige aanbod van arbeid te beëindigen. Met minder pressie op werklozen die toch al nooit meer aan de bak komen, en vooral eindelijk eens een verkorting van de arbeidstijd invoeren kan de arbeidsmarkt per omgaande in evenwicht gebracht worden en bovendien voor de werkenden de benodigde tijd leveren voor het dringend noodzakelijke levenslang leren.
Het laatste is nu onmogelijk voor die groep die zich in het spitsuur van het leven bevindt met jonge kinderen en een een full-time baan. De sectoren waar nu enige spanning is vanwege het beperkte arbeidsaanbod zijn sowieso te klein om de administratief verhulde groep van meer dan een miljoen werkzoekenden te absorberen en dus is een arbeidstijd verkorting de enige manier om zowel de lonen omhoog te krijgen als de echte werkloosheid te verlagen. Een symbolisch lidmaatschap van het FNV door de heer Dijsselbloem is niet meer dan een vertoning voor de bühne. Het alternatief voor bovengenoemde voorstellen is een blijvend te laag loonniveau en een stijgend aantal werkzoekenden als gevolg van verdere productierationalisatie.

De heren Zwakenberg en Koornneef beschrijven op een goede manier hoe de race naar de bodem ingezet is onder de kabinetten Rutte 1 en 2. De werknemer mag zich eindeloos blijven aanpassen in neerwaartse zin en dat is de bottom line: de werknemer zal ook met steeds minder genoegen moeten nemen om overeind te blijven. Dat laatste gaat de steeds harder werkende Nederlander overigens helemaal niet baten als de kranen wagenwijd open blijven staan dtv de onbeperkte import van zeer goedkope arbeid en de steeds hardere concurrentie op het aspect prijs dtv internationale vrijhandelsverdragen waardoor we moeten concurreren met landen die nauwelijks of geen collectieve voorzieningen kennen of die soepelere normen hanteren inzake veiligheid, milieu etc. Dat systeem zal voor steeds minder mensen op de arbeidsmarkt zeker in perioden van laagconjunctuur tot een win-win situatie leiden en dat probleem zal ook met scholing (D66) naar verwachting nauwelijks nog op te lossen zijn. Onder invloed van a.s. technologische ontwikkelingen zullen op termijn ook steeds meer werknemers in het midden- en topsegment steeds vaker met deze harde economische wetmatigheden geconfronteerd worden. Fijn uiteraard dat we weer even een hoogconjunctuur meemaken en er ook weer wat te verdelen valt, maar laten we vooral de onderliggende problemen en onevenwichtigheden niet vergeten aan te pakken.

Natuurlijk joh, stimuleer de…  http://tinyurl.com/yarg7kkb  …. schuldenstrop maar nog wat verder, recht praten wat krom is voor eigen parochie uiteraard!!!! Luister vooral naar de twee fragmenten, de waanzin ten top!!!!!

Laat Ryanair maar zo snel mogelijk naar de kloten gaan….  http://tinyurl.com/yb4ncmzl  ….die O’Leary is niets anders dan een smerige vuile despoot en uitbuiter!!!!!!

Het Ministerie van Waarheid kwaakt weer eens propaganda uit: http://tinyurl.com/yajkhjga  En wat voor banen zijn dat dan? 1 uur in de week werk is volgens het ILO een “baan” !!!!!!!

http://tinyurl.com/y8a4lbeb   + reacties. Voor de EU en de Euro hadden we een min of meer gestage economische groei. Als je een redelijke opleiding had of je werkte goed en hard kon je er bijna zeker van zijn dat je er ieder jaar op vooruit ging. 
Toen kwam de euro en de EU. Opeens moest alle vooruitgang op aan Griekenland, Spanje, Portugal, Ierland. Alle extra winsten worden afgedragen aan Brussel. Als je wat over houdt komt er een naheffing. 
De lasten voor de burger stijgen keihard, terwijl de politiek er alles aan doet om de zekerheid voor de werknemer terug te brengen naar het niveau wat rond 1835 gebruikelijk was.
Dan durf je niet meer te lenen.

Wat is dat nou, de wereld fakeonomie trekt toch aan… http://tinyurl.com/y6vkjgc7   …en de signalen staan toch op groen?!

Ja Kees, het is de bal in open doel schoppen nietwaar…. http://tinyurl.com/y7g4c5t6   ….want de FAKEonomie gaat immers niet aantrekken en dan het stokje doorgeven aan de polizikie nou dan weet je het wel!!!!! Die renteverhoging is één grote farce immers in de multi mega schuldenblaas zal “stimuleren” niet meer weg te denken zijn!!!!!!!

Wordt het niet eens hoog tijd…..  http://tinyurl.com/y8z73y55   …+ reacties …te stoppen met vlaggen en zwaaien naar deze NEP familie!!!!! Bekijk de video!!!!

Maar aangezien het gros der domme calvinistische schapen…cognitief dissonant zal blijven:

smeigelaar schreef:Ik denk niet dat het onze landgenoten wat zal uitmaken. Die staan straks in september gewoon weer met hun oranje vlaggetjes te zwaaien.

Zo “werkt” dat dus hier!!!: http://tinyurl.com/yd4bb4u6  Al vaker aangetoond; werk je voor een bedrijf van Amerikaanse origine dan is de kans groot dat je baan zo gare passé is!!!!!

Duitsland én Nederland….    http://tinyurl.com/ydcogtxh    ….+ reacties..…slapen gewoon verder!!!

Heeft u al….  http://tinyurl.com/yb2wy4ys    …..al een plan B ?

De gemuteerde waarheden….  http://tinyurl.com/yagsno64   …..die ZIJ ons opdringen!!!!

Misplaatst optimisme…… http://tinyurl.com/y94oj779   ….is immers volksziekte nummer 1 in VerNEEderigNSBland!!!

Weg met dit……  http://tinyurl.com/ycbwfdhb   ….totaal overbodige dure orgaan!!!!

Omdat de EUSSR natuurlijk….  http://tinyurl.com/y8yacuqo   ….een groot voorstander van de eigen dictatEUr is !!!!!

De reactie op dit artikel zegt het al…..  http://tinyurl.com/y94fjsw4  ….”ons” Sophietje leeft in het gepriviligeerde paralleluniversum der gemuteerde waarheden!!!!!

We leven al zo’n 35 jaar in de neoliberale tumor…..  http://tinyurl.com/ya6grqo2   ....+ reacties, maar klaarblijkelijk hebben we er nóg niet genoeg van!!!!! 

Beelden zeggen vaak meer dan woorden…..  http://tinyurl.com/yc64lu6w 

Onze “onvolprezen” MSM……  http://tinyurl.com/y8z25uqm    …..draait weer dol!!!!

Rutte tekent met de pen al in de hand….   http://tinyurl.com/y89b54oz.... zonder aarzelen op de stippellijn!!!!

Nederland totalitair….   http://tinyurl.com/y89ej6tq   …..wel zo gemakkelijk!!!!!!  En dat interview met Sven Hulleman is ons nu wel bekend nietwaar!!!!!

Het bevorderen van cognitieve dissonantie onder het gros der VerNEEderigNSBlandse schapen…….   http://tinyurl.com/yb49v5mt     ……is in het paralleluniversum der gemuteerde waarheden klaarblijkelijk een must!!!!

De varkens leggen steeds meer controle aan hen op……   http://tinyurl.com/yasemssd....  terwijl ze voor zichzelf voorrechten opeisen, welkom in de wereld van Orwell in het KWAADraat!!!!

Duimen dan maar voor Klukkluk…..   http://tinyurl.com/y8eocr7j....  dat ie mag blijven + reacties…. 
Leo KarelJan:
Wij leven inmiddels in een hele vieze politiek correcte dictatuur. En de meerderheid van de kudde laat dit soort idioten er gewoon mee wegkomen. Men beseft namelijk niet hoe erg dit uiteindelijk uitpakt: een totale links fascistische Gutmensch dictatuur , gedragen door alle media en de regentenkliek. Dit vreselijke wijf Dekker is zo’n totaal rot figuur en zo’n door en door verrot “mens”, dat alleen massale afkeuring werkt. En die afkeuring is er niet in NL, in elk geval niet massaal. En zo krijgen deze verrotte Gutmenschen elke keer weer iets voor elkaar, totdat hun politiek correcte en fascistische dictatuur perfect is.

Ergens zou het toch “klaar” moeten zijn, denk je dan….  http://tinyurl.com/yanl6mm7  .....Werkelijk?!!!! Met dit Schapenvolk?!!!!!

Het komt op ons af……    http://tinyurl.com/yboaplvl   …maar de meesten zien het toch niet!!!!

Ze doet een boekje open over …. de Vereniging Van Dieven. Ziek van de poliziek!!!!! En daarom……  http://tinyurl.com/yaobnvjp   …..    Johan Bosman (werktuigkundige):
Onze politici zijn sluw en weten donders goed dat als de massa hen dóór krijgt ook hun baantje op de tocht komt te staan: gezond geld heeft immers helemaal geen criminele bankiers en criminele politici als tussenhandelaren nodig! We krijgen steeds beter in- en doorzicht in het kapot gegraaide monetaire systeem met het nergens door gedekt fiat- geld. We weten al van tevoren hoe sommige zaken zullen verlopen: als organisatiecrimineel Mark Rutte gehoorzaam is dan krijgt hij straks van zijn meesters een mooi (dat is een dik- betaald) baantje bij een bank. Mensen: houd in godsnaam op met stemmen. Jullie hebben nu wel genoeg gedaan voor je land. De ramp is compleet. Halbe de Haan:  http://tinyurl.com/yaxqo6xd  Het is heel makkelijk om als Kamerlid….  http://tinyurl.com/y9alzv7f    …alcoholist te worden.

Klaarblijkelijk is de vleeskeuring ook van belang……    http://tinyurl.com/y7kwlvbl   ….om jezelf in een goede positie op je werk te manouvreren!!!!

Nog steeds vraagt u zich af……    http://tinyurl.com/yd2gb5lb        …..hoe dit heeft kunnen gebeuren? Met onderaan het artikel protestlied Rutte 2.

Heeft zorg nog iets te maken….    http://tinyurl.com/ybffose4    ……met het beter maken van mensen?

De bevolking blijft maar in de veronderstelling…..  http://tinyurl.com/ya8ku344     …..dat de overheid er voor hen is!!!!

Voor de volslagen idiote Eurocraten zijn zij de bevoorrechten!!:  http://tinyurl.com/yddm33ur

Het SCHIJN welvarende westen……   http://tinyurl.com/yatrjg55   …..een terminale drugsverslaafde!!!

Het “geloof”, één grote misleiding:  http://tinyurl.com/yaqgufwe

De dienaars van het “geld”: http://tinyurl.com/y6wy9ru6

Surprise, surprise…… http://tinyurl.com/yb4gay32   ….eens kijken of het navolging gaat vinden bij de rest!!!!!

Blijf maar fijn vlaggen en zwaaien, domme calvinisten….   http://tinyurl.com/yahwtezn   ....én betaal de rekening maar!!!!

Als het aan regressief links ligt…..  http://tinyurl.com/yafydz2k     …. bent u al gauw een nazi!!!!

De zogenaamde geneugten der “moderniteit” ……  http://tinyurl.com/y8m94k2e   …. Is één grote zeepbel!!!

De VerNEEderigNSBlandse poliziek….   http://tinyurl.com/y7bznh7s  ……. heeft zo’n debat niet op het programma staan!!

Moeten we hier nog van staan te kijken!!:  http://tinyurl.com/ych7lht8

Volksverlakkerij…..   http://tinyurl.com/ydask52y  …in optima forma!!!

Zij die zich in het paralleluniversum der gemuteerde waarheden hebben weten te wurmen en daarin comfortabel rondwentelen juichen en bewieroken echter de overgrote meerderheid die daar de schadelijke gevolgen van ondervindt….:  http://tinyurl.com/ybl7rt5b  + reacties. Juist Roland Horvath!!!!

Hoe lang denk je zelf …..    http://tinyurl.com/ya9wcczz    ….dat het nog goed zal blijven gaan in Europa, Kees!!!!!

Kikirikiiii, het Franse haantje van George Soros kraait…….  http://tinyurl.com/yc28j6hf   …..victorie!!!

En dat “vaste” contract….  http://tinyurl.com/ybyevlyw      http://tinyurl.com/y8xay38h     ….zeer weldra gestript van ontslagbescherming zal dezelfde werking als ieder flex contract gaan krijgen, het blijft immers alleen nog in “naam”- de “Pechtold en Hans de Boer baan”- bestaan!!!! En de “vakbeweging”? Die kletst in dit achterhoedegevecht alleen nog maar in het belang van hun eigen gepriviligeerde baantjes in het paralleluniversum!!!!

Het zorgenkindje Zorg:  www.google.nl/search?source=ig&rlz=1G1ASUT_NLNL406&q=www.fd.nl-economie-politiek-1220136-zorgverzekeraar-mengt-zich-in-politiek-debat-over-eigen-risico  Eerste artikel + reacties.

Het afvoerputje…..   http://tinyurl.com/yb9mmfxw   ….van de moderne poliziek!!!

Blijf maar vooral je stem uitbrengen……   http://tinyurl.com/y9htq5g9        http://tinyurl.com/y9rpkalv     …..op de Vereniging van Dieven, de Bitter Ballen partij!!!!! Ziek van de poliziek!!!!

1.        Deutschland’s Götterdämmerung…..  http://tinyurl.com/yat5kncc  

2.   Richard zei:
Die Untergang…

Duitsland is het land dat dolgraag de beurs hooghoudt om te laten zien hoe welvarend het land is. Dit is echter in volstrekte zin onjuist in vergelijk met wat er werkelijk aan de hand is. Het vele geld dat de Duitsers bezitten wordt opgepot. Berlijn is te angstig om te investeren en daarom loopt het land elke maand verder achter op wat mogelijk is. Duitsers die in het kabinet zitten, doen er alles aan om Mutti te prijzen tot in de onmogelijkste hemels. Het is het inmiddels bekend van de Duitser: De leider volgt men tot men erbij neervalt. Een Duitser is een roedeldier die met de staart tussen de benen het alphadier volgt, ook al is de weg heilloos, om het woordje ‘heil’ maar eens in de goede context te plaatsen.
Niet alleen Merkel is schuld. Het zijn vooral de aan haar likkende angsthazen, waarvan Sigmar Gabriel, de huidige minister van Buitenlandse Zaken, wel heel erg bovenaan de lijst staat, kort daarop gevolgd door de Ministerin van Defensie (von der Leyen), die wij gekscherend Flinten Ushi noemen. Ter complementering: Ik woon in Duitsland en maak ‘Die Untergang’ van nabij mee..

Pieter Gautier @pietgautier:
Vaste contracten verbieden is net zo dom als flexibele contracten verbieden. Lange huwelijken mogen toch ook.

Waar ging het ook al weer precies over? http://tinyurl.com/y8qpcjmv

2017 09 27 Barbara Baarsma

‘Stop met vaste contracten; alleen nog contracten voor 5 jaar’

De economie groeit als kool, maar de structurele kracht van Nederland is ver onder de maat is. Zo waarschuwt topeconoom Barbara Baarsma (Rabobank, SER). Gelukkig heeft ze een pittig recept.

En  hoogleraar economie aan de Vrije Amsterdamse Universiteit P. Gautier is dus ook voorstander van het Deense flex INsecurity arbeidsmarkt model, net als zijn maatjes Ton Wilthagen en Mathijs Bouman !!!! Nog even het linkje hieromtrent: http://nl.wikipedia.org/wiki/Deense_arbeidsmarktmodel  Gaat dus “helemaal goed komen” met die VerNEEderigNSBlandse Arbeit Macht Frei markt!!!! Wordt het niet eens hoog tijd dat de REALITEIT gaat doordringen!!:  https://basisinkomen.nl/book-review/robot-werk-en-inkomen/

Vlag en zwaai naar me, schapen…..      http://tinyurl.com/yb7s7rn8       …… Enne, bedankt!!! + reacties … van een schaap: Harry Blaauw zei:
Jullie moeten allemaal niet zo zeuren en pessimistisch doen! Wees trots op de Monarachie! Reken maar eens uit wat een Republiek ons kost!! Zeker nooit over nagedacht. Wat een een ondankbaar en respectloos geschreven artikel!! Schaam je!...en van een wakkere:  
Baron van neukirchen genaamd Nijvenheim zei: 
Reactie op Blauw. Dankbaar voor wat? Hoezo kost een Republiek meer? Bovendien zijn het geen echte” Oranjes ” Zeker nooit in de achtergrond verdiept van deze familie. Bovendien hebben ze hun positie verspeelt gedurende WO2. Door het vaderland te verlaten. Lees de grondwet er maar op na. Respect moet je verdienen. U wil nog graag in sprookjes geloven. Dat mag, maar val anderen er niet mee lastig.

Aflossingsvrije hypotheek dreigt molensteen te worden voor 50 plussers…  A. Verlof zegt:
Ik kan geen medelijden hebben met deze groep ,die de dupe aan het worden is van de AV hypotheken. Het zijn doorgaans wel degenen die gedurende de aflossingsvrije periode er lekker op los gefeest hebben. Luxe vakanties…motorfietsen …boten..en noem maar op. Je was een mietje als je er een andere leefwijze op nahield.
Diegenen,die wel de verantwoordelijkheid namen om af te lossen,hebben doorgaans een soberder leven genoten als de AV mensen.
Dat ze nu op de blaren komen te zitten is hun eigen schuld. Oude boeren rekenkunde leert nog steeds dat men beter zonder schulden kan leven. Een hypotheek is altijd nog een schuld. En schuld was vroeger schande. Het feesten is voorbij voor de AV personen.

Keek van de week 11-10-2017

Keek in het kader van Rotte III uw volksverlakkers zijn er dan eindelijk klaar voor mét klinkend motto- sic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De volgende lichting onrendabelen staat al weer klaar én te trappelen om het land én u nog verder naar de rand van het ravijn te duwen!!!!

Even nog wat zaken vooraf:

De ene Vereniging Van Dieven is nog niet opgestapt…. http://tinyurl.com/yan6os8c …of de volgende staat (voorlopig) al weer klaar!!!

Belastingparadijsje voor grootbedrijven Luxemburg…. http://tinyurl.com/ybru2ltn …Jan Kloot Drunker, opper EUSSR nazi fascist krijgt buikpijn!!!!

Inderdaad Kees….. http://tinyurl.com/ybjjnwsb …. ongelofelijk (misplaatst) optimisme slaat nergens op!!

Klap en juicht….. http://tinyurl.com/y9m7mb44 ….u even mee!!!!

Stijgende lonen?... http://tinyurl.com/ybpoy7bw ….vergeet het maar!!!....en Kees…. http://tinyurl.com/y982a972 ziet dat ook niet gebeuren!!

Tekenen mensen!!!!!: http://tinyurl.com/y8qbozh7 http://tinyurl.com/ybne3zhp De Nederlander staat helaas vooraan om voor giro 555 en andere “goede doelen” gul te geven in plaats van voor zichzelf op te komen en dan zullen we hieromtrent gelijk maar eens een boekje opendoen: http://tinyurl.com/yav7k7em Wordt toch eindelijk eens wakker!!!!

Reken er maar op dat er alleen maar “vaste” contracten komen… 05-10-2017 http://tinyurl.com/y7294urw …als mensen ook weer makkelijker kunnen worden ontslagen!!!!

En wat voor banen zijn dat dan?.. http://tinyurl.com/yacnbw6hhttp://tinyurl.com/ya6aycv9 …ziet er niet naar uit dat ouderen ook welkom zijn!!! www.google.nl/search?source=ig&rlz=1G1ASUT_NLNL406&q=www.fd.nl-ondernemen-1221261-e-commercebedrijf-coolblue-groeit-als-kool-en-zoekt-duizend-nieuwe-bezorgers. Eerste artikel. Over de verhouding vast- flexibel kunnen geen uitspraken worden gedaan.

In Japan is je letterlijk…. http://tinyurl.com/y7jaknxw ….doodwerken klaarblijkelijk heel normaal !!!!!! Ze hebben er daar zelfs een term voor; karoshi, zoiets als kamikaze tijdens WO II !!!!!

Laten de leraren in dit slaap schapenland….. http://tinyurl.com/ydf7kfct ….dan eindelijk zien hoe het wel moet?

Geregeld wordt het… http://tinyurl.com/y8xns9ay ….aan de keukentafel!!  

Het laatste…. http://tinyurl.com/ya2y8q6q …wanhopige achterhoede gevecht van de FNV!!

Helaas is het volgende niet verder te lezen maar er staan wel wat reacties onder http://tinyurl.com/yb87v3jx

De onrendabelen zijn er bijna “klaar” voor….. http://tinyurl.com/ybr9aggm …maar als je zo het lijstje eens naloopt bijlange na nog niet!!!

Heilige huisjes der VVD…. http://tinyurl.com/ybz69wcn …..zijn voor Rutte zo heilig niet meer.

Al die zogenaamde “experts” “hoogleraren” en “wetenschappers”  zijn niets anders dan:
mooie omschrijving van de lobbyhoer wetenschapper. 'corporate junk'.

De onrendabelen kunnen weer niets beter verzinnen….. http://tinyurl.com/y75uu6q7 …werken moet “lonen” om vervolgens de consumptie niet meer te kunnen betalen plus lastenverzwaring door oplopende kosten van zorg en energie en verlaging hypotheekrenteaftrek wat dan ook zogenaamd gecompenseerd moet worden via het woonwaarde forfait en laten we maar zwijgen wat dat voor gevolgen gaat hebben voor veel mensen die werkzaam zijn in branches die getroffen gaan worden door de verhoging van de BTW!!! http://tinyurl.com/yc2z89o6

http://tinyurl.com/yb8dn978

Hij zag het al aankomen!!: http://tinyurl.com/yasjo5l4

De ouderen zijn… http://tinyurl.com/ycrn2rkx …..de pispaal !!! De video is van 2015 maar zien we gelijk de link naar 2018!!!!

De huizenbubble….. http://tinyurl.com/yc9sxsu4 …duurt voort.

Onrendabelen krijgen altijd veel meer dan waar ze recht op hebben!! http://tinyurl.com/y7z7mb4a

En welk bedrijf is vrijwel ALTIJD in opspraak?.... http://tinyurl.com/y8w289pr …..juist, PostNL en hét “bedrijf der bedrijven” vindt het klaarblijkelijk een “kwestie van interpretatie”!!

En al vaker is aangetoond dat werken steeds “leuker” wordt….. http://tinyurl.com/ycadza4c …vooral in combinatie met a- social media!!!!!!!!!!

Een hypotheek….. http://tinyurl.com/y955xb4d …..is de molensteen om je nek!!!!  http://tinyurl.com/y8r2ug2q

We kunnen alleen maar hopen dat criminelen zoals Merkel, Rutte en Dijsselbloem….. http://tinyurl.com/y7hnomc6 …..+ reacties ….ooit voor een tribunaal Neurenberg 2.0 moeten verschijnen!!!!

We weten inmiddels allang dat “onze onvolprezen Prutte”….. http://tinyurl.com/y7b787pe ….totaal geen visie heeft!!!! + reacties.

Reactie:
Het belangrijkste economische probleem is de trendmatige daling van de economische groei per hoofd sinds het eind van de jaren negentig. Sinds 2000 is de economische groei per hoofd in Westerse landen globaal gehalveerd. In sommige landen meer en in andere minder. Het probleem dat Andre aansnijdt is dat de verschillen tussen Eurolanden na 2008 sterk zijn toegenomen. Wat hij verzuimt te melden is dat de verschillen tussen andere Westerse landen buiten de eurozone nog sterker zijn toegenomen. Zwitserland en Zweden laten een hogere economische groei zien dan Duitsland en Nederland. TMS kan dit uit elkaar groeien niet verklaren. Je hebt m.i. groot gelijk door te wijzen op de economische problemen in de UK. De tweedeling tussen Londen en de rest is er enorm toegenomen en hebben de Britten tot de Brexit verleid. De koersdaling van het Britse pond heeft de toenemende tweedeling niet kunnen verhinderen Er is dus meer aan de hand dan de keuze tussen het al dan niet handhaven van vaste wisselkoersverhoudingen binnen de eurozone. Het pleidooi voor TMS door Andrë berust m.i. op een onvolledige analyse. André komt met een goede inleiding, maar schiet tekort in de analyse. het hoofdprobleem bestaat uit een kunstmatig lage rente ten behoeve van de speculerende investment bankers, noodlijdende overheden en te lage pensioenvoorzieningen. Door de te lage reële rente ontstaan verkeerde relatieve prijsverhoudingen, waardoor de ongelijkheid steeds verder toeneemt. Een flexibele euro vraagt om een veel lagere wisselkoers en een veel hogere lange reële rente in Zuid-Europa. Dit vanwege het hogere wisselkoersrisico Noodzakelijke structurele hervormingen vinden in Zuid-Europa in onvoldoende mate plaats. Zo lang dit niet verandert is Zuid-Europa gedoemd om steeds opnieuw te devalueren. Transferbetalingen nemen de noodzakelijke prikkel om te hervormen weg. Dus rest ons niets anders dan exit euro of slaaf worden van de (financiële) maffia.

Werken tot aan….. http://tinyurl.com/yblv3wb2 ….je dood!!!!! En wat die meneer Fourage betreft: Mooie omschrijving van de lobbyhoer wetenschapper. 'corporate junk science'

Ja Vereniging Van Dieven stemmers…… http://tinyurl.com/y7ckdboo + reacties…..dit hadden jullie met Pinokkio immers kunnen weten!!!!!  Rutte/VVD : Veel beloven en weinig geven, doet de gek in vreugde leven !

 2017 10 11 Pinokkio

Defensie?..... http://tinyurl.com/y8g653x9 ….Offensie!!!!

 

Europa is goed voor…. http://tinyurl.com/y8weh9uy ….banken, niet voor burgers!!!!

We weten immers toch wiens belangen….. http://tinyurl.com/y9zcbmu9 “onze” onvolprezen Prutte behartigt !!! + reacties.

Wij worden geregeerd door…. http://tinyurl.com/y6vucfhw ….gangsters!!! + reacties.  Gangsters doen niet aan zelfkritiek. En 100% narcistische psychopaten/massa(gruwel)moordenaars van het kaliber Willem van Oranje of Bernhard zur Lippe Biesterfeld (en hun huidige gelijkgestemden) al helemaal niet.

Hebben we dan nóg niet door dat de…. http://tinyurl.com/y9jylhhr …hét doelwit van de poliziek links liberaal correcte “gutmensch” is!!! + reacties.

En U?????????????????.... http://tinyurl.com/yb45zrlp + reacties.

Ja, dat smaakt voor HEN…… http://tinyurl.com/y7oulbrn …..naar meer!!!! + reacties. Wie is nu eigenlijk de baas in de EU??????????????

Er gaat geen week voorbij of we hebben wel wat te melden over…. http://tinyurl.com/yd3p9l62 ……H-E-M !!!!!  + reacties.
2017 10 11 Soros

Haal de vredig doordommelende Nederlanders niet met Jobstijdingen uit hun slaap!!!: http://tinyurl.com/ycmcn8gz + reacties.

2017 10 11 Liegen

De roverheid/poliziek is en blijft uw grootste VIJAND!!!! Mensen zeur niet, we willen dit vullis, VVD 15 maart 2017 nog steeds de grootste partij!

 2017 10 11 Bier

Ondenkbaar dat in de EUSSR…. http://tinyurl.com/y7dj8zom.... eerlijkheid het langst duurt!!!! + reacties.

Het VALSE Europa!!! : http://tinyurl.com/y9quze95 Het valse Europa moedigt geen cultuur van de vrijheid aan. Het promoot een cultuur van marktgedreven homogeniteit en politiek afgedwongen conformisme.

De kruik gaat net zo lang te water….. http://tinyurl.com/ycts6he5 …tot hij barst !!!!!

Zoals we konden verwachten…… http://tinyurl.com/yd69tks6 ….gedonder in de glazen bij de Bitter Ballen Partij !!! + http://tinyurl.com/ycm2w46y http://tinyurl.com/y8bguvc3 http://tinyurl.com/ydygetkz http://tinyurl.com/ybtt7zb6 http://tinyurl.com/yafzdvny http://tinyurl.com/ychws9xd Dus ook de welgestelden en de ouderen krijgen nu door dat je met de Vereniging Van Dieven o.l.v. Pinokkio Marx Rotte  NIET goed zit!!!!!  Veel “prominenten” spreken zich hier al over uit en dat zal de Vuh Vuh Duh  electoraal gezien gegarandeerd  geen goed gaan doen!!!!  Het principe dat verantwoord gedrag zou moeten lonen, wordt door het aanstaande kabinet fors ondergraven. Het is de overheid in zijn meest onbetrouwbare vorm. Voila, waarvan akte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Je kon er op wachten…… http://tinyurl.com/yau8zph3 ….het is GEDAAN met de vaste baan en van dat “in vaste dienst nemen” kun je dus beter maar niet al te veel gaan verwachten als de werkgever zo weer een reden heeft gevonden je er weer uit te bonjouren en vooral ook een “goed gevoel” voor de “zittenden” om straks aangeschoten wild te zijn dus ONZEKERHEID gaat TROEF worden voor IEDERE werknemer in loondienst en dat in de wetenschap dat we in een FAKEonomie leven die kunstmatig met monetaire ingrepen overeind wordt gehouden, plus de automatisering/robotiserings golf die zich niet onbetuigd zal laten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En de zzp’er ….. http://tinyurl.com/yc747xsl ….zal ook benadeeld gaan worden en zo zie je maar weer, werken wordt steeds “lonender, lekkerder én leuker” –sic!!!!!

Het is dus bijna zover…. http://tinyurl.com/y9lbld7t

Marx Rotte heeft immers… http://tinyurl.com/ybqgpkjq …..geen visie!!!! En dat “er op vooruit” gaan is dus één grote leugen!!!!!!!!!

Er wordt strategisch gelekt om te peilen wat de bevolking ervan vindt….. http://tinyurl.com/yc8ex6of …. en het laatste luisterfragment maakt duidelijk dat er een hoop gedonder gaat komen!!!!!

En deze grote leugenaar en farizeeër die eerst samen met de Vuh Vuh Duh in Rotte II de boel tot aan de grond heeft afgebroken…… http://tinyurl.com/ydz994su …denkt nu werkelijk dat ie recht van spreken heeft en hoog van de toren kan blazen!!!!! PvdAsocialen-Afbraak-Apathie-Apekool, Regenten, Bilderberg en Vrijmetselaars partij en uiteraard gecontroleerde oppositie!!!!!!!!!!!!!

Zoals gezegd; “ze” zijn er klaar voor en het “motto” is ook al bekend…. http://tinyurl.com/ydc3kjjp ....mogen we even een flinke teil….  !!!!

Geen schijnheiliger, kruiperiger en gluiperiger volk dan die…. http://tinyurl.com/y8b4d632 …..gristelijken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  En wat bereiken we nou met die… http://tinyurl.com/yddfr5t9 …gender BULLSHIT  !!!!!!!!!!!!!!

Ja, VerNEEderigNSBlandse dikschedelschapen, uw grote…….. http://tinyurl.com/ycdlmgcf ….nachtmerrie gaat NU komen!!!!!

En over nachtmerries gesproken!!!: http://tinyurl.com/yd6j8uv4

Hebben we nou nog steeds niet door dat de ultieme nachtmerrie…. http://tinyurl.com/y7m96r8x …Orwell in het KWAADraat in sneltreinvaart op ons afkomt, het MINISTERIE VAN WAARHEID in het paralleluniversum van GEMUTEERDE WAARHEDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, maar wie neemt het “belangrijke….. http://tinyurl.com/y9ss8lmr ….NOS Journaal” dan nog steeds serieus!!!!

Waar een klein land…. http://tinyurl.com/y7wpfyeh …groot- kuch, schraap-  in kan zijn nietwaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Of blijven we liever de nonsens van NOS Fabeltjes Krant geloven!!!!!!!!!!!!!!!

Zijn naam was al in het bovenstaande artikel waar te nemen; Vlad Tepes Dracul György Schwartz, beter bekend als de verderfelijke brandstichter en “filantroop” George Soros: http://tinyurl.com/y86k3sdy ….hoe lang blijven we maar denken én nog steeds geloven dat de VS onze “vriend” is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Is het trouwens niet opvallend dat de bonzen van de EUSSR zo terughoudend in de kwestie Spanje- Catalonië zijn?!?! http://tinyurl.com/y72a5wwn Syriza? Podemos? Jawel: http://tinyurl.com/y8pxg2fd Wie is nu eigenlijk de baas in de EU???????????????????? http://tinyurl.com/ycht8pg4 Uiteraard is de video van deze ploert niet te bekijken!!!!! En wat “onze” onvolprezen Prutte betreft …… http://tinyurl.com/ycd48wqg = toneelspel voor de bühne, immers; http://tinyurl.com/y7mj7pxv die zuigt dus ook braaf aan Soros’   snikkel!!!!! http://tinyurl.com/y8bsn324

En oliebol Ploumen…. http://tinyurl.com/ycvqob25 …..OVERWEEGT aangifte te doen!!!!

Nog even een buffermarge opbouwen: http://tinyurl.com/ybx6zt2d http://tinyurl.com/y9zbvqlr Als dit volgend jaar weer terzijde wordt geschoven of door “onze” onvolprezen Prutte weer even van een “inlegvelletje” wordt “bediend” dan zouden we toch onderhand moeten weten hoe laat het werkelijk is !!!!!!!!!!!

De “hobby projectjes” van “onze” polizieke flapdrollen: http://tinyurl.com/yc7c2k3n

Nooit meer…. http://tinyurl.com/y93x3guz …Vuh Vuh Duh dus!!!!!!!!!!!!!!

Het maakt Prutte immers niet uit…… http://tinyurl.com/ydy3bsk3 …wie hij naait!!!

De EU is…. http://tinyurl.com/yaej4pv8 …om van te kotsen!!!!  = reacties: We zeggen allemaal f*** de EU. Maar lieve mensen, waarom blijven jullie dan allemaal stemmen op partijen die de EU steunen? Blijven stemmen draagt bij aan deze kutzooi!!!!!!!!!   alles word gesaboteerd door de elite je leeft in een wereld waarin je denkt dat t een democratie is maar dat is t niet, nooit geweest en zal t ook nooit zijn!!!   Wat een waanzin! Ze zorgen goed voor zichzelf en wij kunnen de tering krijgen. Fuck the eu!!! Iedereen z’n eigen broek ophouden en al die opvreters in brussel oprotten.!!!

Het rommelt in België en Frankrijk…… http://tinyurl.com/y7mffpgb …. http://tinyurl.com/ycu39oej …één keer raden van wie Socron = Soros Macron de “kunst” heeft afgekeken!!! VerNEEderigNSBland, GIDSland van de EUSSR!!!! En de VerNEEderigNSBlanders, gaan die ook eindelijk eens massaal de straat op!!! IJdele hoop, immers: http://tinyurl.com/yaonmo26

Veel “Vertrouwen in de toekomst” hebben de ratten die weigeren zich op het schip genaamd “rechts van den bijbel” te gaan begeven….. http://tinyurl.com/y9jq3r7k …..klaarblijkelijk niet!!!!!!!

PvdA PR stuntje?: http://tinyurl.com/yatermy8

Denk het uwe/jouwe ervan: http://tinyurl.com/ycw2degm …Ordo Ab Chao met Soros als “brein”, Antifa als “gereedschap” om de NWO Total Control Police State =  Orwell in het Kwaadraat te bereiken!!!

De “zekerheid” van de baan….. http://tinyurl.com/y8wt42fl …bestaat nergens meer!!!!!!!!!

Klaarblijkelijk zijn ook in Japan…… http://tinyurl.com/y7lrcc8o... “banen voor het leven” in zeer rap tempo aan het verdwijnen!!!!......en dan is het toch ook niet vreemd dat het volgende keer op keer ter sprake komt… http://tinyurl.com/y7suduhz

Laat je niets wijsmaken…. https://tinyurl.com/y9j53kad …..over de vermeende aanpak en dat “op de rem trappen” wat de flexibilisering van de arbeidsmarkt betreft en het zogenaamd aanbieden van “echte” contracten, zie het artikel hieromtrent van de website businessinsider eerder in deze Keek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

We moeten zo onderhand toch wel weten wat de voorkeur….. http://tinyurl.com/ybomwwg6 ... van het door de geldelites gecontroleerde links liberaal poliziek correcte MSM wezen zoals ook NOS Fabeltjes Krant is!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, wat moet je….. http://tinyurl.com/y7s8facv ….hier nog aan toevoegen!!  + reacties.

Prutte III- de feiten, de meningen: http://tinyurl.com/y9kbuv55

CNV: meer onzekerheid

Volgens vakbond CNV spreekt het nieuwe kabinet weliswaar van een 'nieuwe balans tussen vast en flex', maar dreigt de 'fundamentele onzekerheid’ op de arbeidsmarkt niet te veranderen. Integendeel, zegt voorzitter Maurice Limmen. 'Het motto van dit kabinet is vertrouwen in de toekomst, maar de onzekerheid voor middengroepen dreigt de komende jaren verder toe te nemen.' 

Het versoepelen van het ontslagrecht lost dit probleem volgens CNV niet op: ‘Voor zzp'ers blijft gelden dat ze nog altijd met elkaar moeten concurreren op het risico dat ze van de ladder vallen. We zien weliswaar ook een aantal plussen voor werknemers, maar de trend van de groeiende onzekerheid op de arbeidsmarkt wordt niet gekeerd met dit regeerakkoord. Dat moet en kan anders.’

Vakbond De Unie haalt hard uit naar de plannen van het nieuwe kabinet: ‘De middenklasse is met het aantreden van Rutte III vogelvrij verklaard. Er is geen sprake van een middenkabinet met een breed draagvlak. De traditie met het polderen is definitief bij het oud vuil gezet.’ 

Voorzitter Reinier Castelein vervolgt: ‘Er wordt alleen maar werk gemaakt van het langer uittesten van werknemers, ze later aannemen, makkelijker kunnen ontslaan en zo goedkoop mogelijk laten vertrekken. Er wordt niet gewerkt aan een echte scholingsagenda en de banen van 2030. Over vast en flex en ZZP is geen keuze gemaakt. Werkenden blijven in onzekerheid. Het is gewoon een werkgeverskabinet.’

Prutte III- “Wij ontdoen u wel van uw.. http://tinyurl.com/yce7dcqr ….maar blijf kalm en slaapt u daarna maar rustig verder”!!!!

Wij onrendabelen van Prutte III kloppen ons zelf op de borst met onze geleverde en nog te leveren wanprestaties http://tinyurl.com/y9kfxvfl + reacties http://tinyurl.com/y78m7nmm + reacties http://tinyurl.com/y7goquua + reacties  en wij feliciteren het gros der lamme bevolking met hun groeiende vertwijfeling en onzekerheid maar u blijft toch wél braaf blatend op ons stemmen toch en wat het ultieme brood en spelen voor u, het “foebele” betreft; http://tinyurl.com/ydbsycjr , jammer hoor maar troost u maar met de gedachte dat u het Wilhelmus verplicht voor ONS moet gaan zingen!!!!!